Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mâine 10 februarie românii din toată țara pornesc spre București pentru a-și recăpăta libertatea

”Pornim Convoiul pentru Libertate. Străbatem toată țara pe mai multe trasee, cuprinzând sute de localități, pentru a reveni în Capitală in Piața Victoriei pe 18 feb. la pranz, cu toate forțele adunate din cele trei Provincii istorice românești, pentru victoria finală asupra noii dictaturi ce ni se tese fara voia noastra.” se anunță în social media. 

Convoiul este organizat pe zile, pe regiuni și orașe. mai jos este atașat video.

Românii din toată țara pornesc spre București

”Așteptați-ne cu mașinile voastre la intrarea în localitățile anunțate, cu data și ora la care vom ajunge acolo pentru a ne conduce în centrul orașelor voastre. Faceti parte din Convoi și însoțiti-ne după puteri pe un traseu cat mai lung.

Ne-am lăsat familiile pentru a fi aproape săptămâna asta. Pentru a te asculta, pentru a dezbate și pentru a ne lămuri. Pentru a fi mai mulți!

Ne trebuie nebuni frumoși să ni se alăture! Acum e momentul! Venim din București și din toată Țara pentru a reaprinde spiritul libertatii.

Pentru a duce o viață normală! Pentru ca România sa funcționeze! Constituția să funcționeze! Pentru mine, pentru tine, pentru ai noștri.


URMĂRIȚI-NE PE TEGRAM:

Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Anunț important!

Românii #pornesc Convoiul Național al Libertății! De mâine 10 februarie, străbatem toată țara într-un efort colosal, pe mai multe trasee însumând peste 3000 Km, cuprinzând sute de localități, pentru a reveni în Capitală, în Piața Victoriei, pe 18 februarie la prânz, cu toate forțele adunate din cele trei Provincii Istorice românești, pentru #victoria_finală asupra noii dictaturi ce ni se țese fară voia noastră!

Faceți parte, fraților, din Convoi și așteptați-ne cu mașinile voastre la intrarea în localitățile pe care le vom anunța, cu data și ora la care vom ajunge acolo, pentru a ne conduce în centrul orașelor voastre 🤗. #Fiți_parte din Convoi și însoțiti-ne după puteri încă dintru începuturi. Fiți parte din Convoi și veniți pe 18 la prânz cu toții în mașinile voastre personale (sau în microbuze inchiriate, orice) la București, în Piața Victoriei! #Pentru_Victorie!

Ne trebuie nebuni frumoși ai României se alăture celorlalți nebuni frumoși care au pornit ce este de pornit #pentru_Țară 🥰! Pentru a duce o viață normală! Pentru a ne simți în siguranță în propria noastră țară. Pentru că #România să funcționeze! #Constituția să funcționeze! #Difuzăm informații în direct pe tot parcursul acțiunii, pe canalul de Telegram: https://t.me/StareaDeLibertate

Cu Dumnezeu înainte! Bucureștiul și organizațiile rămase aici vor continua pichetarea Pieței Victoriei până la sosirea Țării pe 18! Mulțumiri primilor angajați pe linia de plecare: Comitetele Cetățenești Locale, Calea Neamului, Bucovina Profundă, Străjerii Ortodoxiei, AJADL, 41 pentru Romania, Ne apărăm drepturile – Cluj, Grupul Civic Iași, mulțumiri anticipate sprijinului lui Aurelian(punct)R⭕ și Stop 5G România! ____________________________ #Startul – București, maine (joi) la 07:00 dimineața de pe platoul Academiei Militare (Cotroceni). Locatie: Slava Ostasilor Romani https://maps.app.goo.gl/i51p1md6bUJQNFQx6 _____________________________

Pentru Relația cu Publicul și alte detalii, Tel/whats app #Contact oficial: 0785 735 555.

#Hai 🤗

Citește și:

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Proteste și la Viena inspirate de Convoiul pentru Libertate: Cel mai rău virus este supunerea oarbă

Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună

Macron la un pas de a fi linșat. Franța în stradă, revolte fără precedent

Proteste și în Australia, peste 10.000 de oameni au ieșit pe străzile din Canberra și Melbourne

Cozmin Gușă, ce rămâne în urma pandemiei: „Teatrul politic pentru proști” va continua în fața mulțimilor debusolate

Marea Britanie elimină regulile de la frontiere: Această ţară este deschisă pentru afaceri și călători

Avocatul poporului: „Multă lume trăiește efectiv în sărăcie în România”

Raed Arafat: Acest val poate să fie ultimul și virusul să devină ca cel gripal

Carmen Tănase: Eu știu în ce minciună trăim. E un miracol că lumea n-a înțeles de doi ani de zile

Alexandru Rafila: Vaccinarea nu oprește transmiterea virusului. Românii nu trebuie forțați să se vaccineze

Melissa Ciummei, investitor: Nu sunt certificate verzi, este vorba despre resetarea sistemului financiar

Distribuie acest articol Oficial Media
Share