Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Descoperă gama completă de echipamente medicale de la Proton Impex 2000

Este important ca furnizorul de unde se achizioneaza echipamentele medicale sa fie unul autorizat. Acesta iti poate oferi garanatie, mentenanta si chiar servicii de service la nevoie.

Alege Proton pentru investiţii de lungă durată

Atunci când vine vorba despre orice unitate sanitară, un lucru este cert: acestea trebuie să fie dotate şi echipate în mod complet, astfel încât să permită desfăşurarea oricărui act medical în cele mai bune şi eficiente condiţii, atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţi. În cazul în care cabinetului tău îi lipsesc anumite dotări şi eşti în căutarea unui furnizor autorizat de echipamente medicale realizate la cele mai înalte standarde de calitate, care să îţi ofere garanţia utilizării pe termen lung, atunci merită să ai în vedere Proton Impex 2000. Aceasta se adresează atât clienţilor din sectorul privat, cât şi celor din sectorul public, reuşind până în prezent să dezvolte numeroase colaborări mutual benefice cu spitale de stat, clinici private, laboratoare de stat sau private şi institute de cercetare sau universităţi, punându-le la dispoziţie acestora cele mai performante echipamente medicale şi servicii de asistenţă tehnică ireproşabile, totul la un raport calitate-preţ imbatabil.

Selecţie bogată de echipamente medicale de top

Indiferent de produsele profesionale pe care le cauţi pentru unitatea ta medicală şi pentru activitatea pe care o desfăşori în cadrul acesteia, în magazinul online Proton Impex 2000 ai acces la o gamă variată de echipamente medicale de ultimă generaţie menite să acopere o paleta largă de nevoi şi cerinţe. Aşadar, începând de la aparatura modernă de biologie moleculară sau modelele de ecografe portabile de la Samsung şi până la sistemele de radiochirurgie giroscopică, de radiologie sau de imagistică fluorescentă Lightvision, alături de furnizorul tău de încredere Proton acum ai posibilitatea de a achiziţiona tot ceea ce este necesar pentru un act medical cât mai sigur şi pentru confortul sporit şi siguranţa pacienţilor tăi.

Oferte speciale şi preţuri avantajoase

Din moment ce alegi magazinul online de echipamente medicale Proton, nu numai că te bucuri de o gamă diversificată de produse de calitate superioară potrivite pentru dotarea adecvată a cabinetului tău, ci beneficiezi automat şi de numeroase avantaje incontestabile în calitate de client, după cum urmează: oferte de preţ personalizate, vouchere cadou, livrare rapidă, transport gratuit direct la beneficiar în funcţie de stocul disponibil în momentul plasării comenzii, posibilitatea de a face retur şi servicii de service şi mentenanţă preventivă pentru o gamă largă de echipamente medicale, astfel încât tu să ai garanţia achiziţiei unui bun de lungă durată.

Alege firma Proton Impex 2000 din Bucureşti – soluţia completă de dotare cu echipamente medicale a cabinetului tău!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share