Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii dâmbovițeni, pe parcursul weekend-ului

 În perioada, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au desfășurat noi acțiuni organizate pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și verificarea modului de respectarea a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 3659 de persoane, verificate 129 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 123 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 530 de astfel de autovehicule.

Totodată, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

Forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, fiind permanent la datorie.

Infracțiuni la regimul rutier, constate de polițiști 

La data de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme.

De asemenea, la data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au depistat, în localitatea Corbii Mari, pe drumul național 61, un bărbat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de codnucere.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiștii din Găești

La data de 11februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare trei mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise de Judecătoria Găești, pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 52 de ani.

Bărbații au fost condamnați la executarea unor pedepse privative de libertate, cuprinse între 1 an și 1 an și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

Persoanele în cauză au fost depuse în Penitenciarul Mărgineni.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share