Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

WORKSHOP DE CASTING

Centrul Cultural German din Timișoara organizează un WORKSHOP DE CASTING sub îndrumarea actriței Ramona Olasz din Germania. Workshopul se va desfășura în limba română, în perioada 6 – 9 aprilie 2022 la sediul Centrului Cultural German, Bv. Revoluţiei din 1989 Nr 19, în intervalul orar 10:00-13:00, 14:30 -17:30.

Înscrierea se face la adresa de mail: casting.auditie@gmail.com până la data de 5 aprilie 2022.
Participarea este gratuită.
Casting: drumul spre piața germană și internațională de film
Workshopul este un pas pregătitor pentru actori, studenți la actorie și interesați din alte domenii pentru a intra pe piața filmului german și internațional prin intermediul audițiilor. Participanții vor avea ocazia, pe durata a patru zile, să acumuleze informații teoretice și practice care îi vor pregăti pentru audiții de succes.
În partea teoretică a workshop-ului vor afla detalii despre procesul de selecție a distribuției în producții internaționale de film, TV și comerciale precum și tot ceea ce este necesar pentru a intra pe piața producțiilor germane și internaționale. De asemenea vor primi o serie de sfaturi tehnice și practice pentru a livra o audiție cât mai bună și profesională dar și sprijin individual la alcătuirea portofoliului personal: CV, fotografii și demo.
Partea practică a workshop-ului constă în simularea, în condiții reale, a unei audiții comerciale și pentru film urmată de o analiză tehnică a jocului actoricesc.
Conținut:

– Prezența pe piața internațională și ”Selfmarketing”

-Tipizarea – Unde și cum aplic pentru roluri?

– Cerințele pieței germane și internaționale de film

– Șanse pe piața germană și internațională de film

– Feedback la materialul demo al participanților

– Couching individual

Despre Ramona Olasz
Născută în Timișoara (1979), a studiat Jurnalistică și Științele Comunicări precum și Actorie în limba germană la Universitatea de Vest din Timișoara. Încă din facultate a jucat pe scena Teatrului German de Stat unde a rămas membră a echipei timp de 11 ani. În 2013 s-a mutat la București, unde a înființat primul teatru independent de limbă germană din România: TLB (Theaterlaboratorium Bukarest) și a colaborat intens cu Goethe Institut și Forumul Cultural Austriac.
În anul 2017 se mută la Berlin unde activează în special în domeniul film și TV după ce absolvă 2019 cursurile Institutului de Actorie de film și TV – ISFF (Institut für Schauspiel-, Film- und Fernsehberufe).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share