Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Zece medalii obținute de rutierii CSUVT

Clubul Sportiv Universitar „Universitatea de Vest de Vest din Timișoara” a participat în acest weekend, prin echipa de ciclism, la Campionatele Naționale de Ciclism și Paraciclism 2022, unde a obținut rezultate notabile, atât in România, cât și în Moldova. La proba de Contratimp individual, au îmbrăcat tricoul de Campion Național rutierii CSUVT:

Locul 1 – Mădălin Gaiță (categoria Master);
Locul 1 – Andrei Sobennicov (CN al Republicii Moldova, categoria Elite);
Locul 1 – Arman Garibean (CN al Republicii Moldova la categoria U23);

De asemenea, ne mândrim cu:

Locul 2 – Georgeta Ungureanu (Elite feminin) și titlul de Vicecampioană Națională;
Locul 3 – Natalia Mănescu (categoria U23);
Locul 3 – Erick Rogoz ( U23).

În proba de Fond, pe un traseu de 120 km, cu un profil foarte vălurit, echipa a obținut Locul 2 – prin Georgeta Ungureanu și Locul 3 – prin Natalia Mănescu. Din pacate, mezinul nostru, Alin Toader, a căzut periculos în timp ce era în evadare. Erick Rogoz a căzut, la rândul lui, pe unul dintre virajele foarte periculoase, din cauza carosabilului ud, după o ploaie torențială, dar a ajuns la finish pe locul 5. Mihai Băbăiță a fost în evadare peste 120 de km, dar a trebuit să lase pedala după un incident de cursă și a ajuns pe locul 9. Peste Prut, titlul de Campion Național a fost păstrat de Andrei Sobennicov, urmat de Arman Garibean.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Felicitări întregii echipe de ciclism din cadrul CSUVT pentru momentele de adrenalină, sportivitate și pentru cele 10 medalii câștigate, între care se află 4 medalii de aur, 3 de argint și 3 de bronz! Echipa de ciclism a CSUVT este motivată, forțându-și limitele în fiecare etapă sau competiție, și promite rezultate tot mai bune, obținute prin muncă și inspirație. Lanț întins, rutierilor CSUVT!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share