Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum alegi meniul perfect pentru un eveniment corporate?

Planificarea unui eveniment corporate poate fi destul de stresanta iar crearea unui meniu care sa fie pe placul tuturor este o sarcina si mai dificila. Daca iti doresti ca invitatii sa se simta cat mai bine, o mancare de calitate si delicioasa este o necesitate pentru succesul evenimentului. Fie ca decizi sa il organizezi la birou si sa apelezi la servicii de catering, fie ca mergeti la un restaurant local, intreaga experienta trebuie sa fie una cat mai placuta.

Iata cateva dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a planifica meniul perfect pe care toata lumea il va iubi.

Sfaturi pentru alegerea meniului la un eveniment corporate 

Planifica din timp toate detaliile

Daca iti doresti ca evenimentul sa fie un succes si sa se desfasoare fara probleme, este important sa il planifici din timp. Alege cu atentie felurile de mancare din meniu si tine cont de faptul ca multe firme de catering sau restaurante nu permit modificarea acestora cu putin timp inainte de eveniment. De asemenea, cantitatea de mancare si optiunile de meniu trebuie sa depinda de numarul de persoane care vor participa la evenimentul corporativ. Consulta lista de invitati si fa o estimare pentru a te asigura ca meniul are o varietate de optiuni si ca va fi suficienta mancare pentru toti invitatii.

Tine cont de preferinte 

Varietatea optiunilor alimentare reprezinta cheia satisfacerii tuturor invitatilor. Este recomandat sa te familiarizezi dinainte cu preferintele participantilor si sa iei in considerare nevoile speciale ale unor invitati, cum ar fi alergii alimentare, restrictii dietetice sau anumite preferinte culinare pentru oaspetii din afara tarii. Daca ai astfel de invitati straini care vor sosi pe ultima suta de metri, alege un furnizor de servicii de catering din apropiere, cum ar fi un restaurant pentru evenimente in Otopeni si tine cont si de recomandarile culinare din acea tara. Varsta persoanelor invitate este si ea importanta, un meniu cat mai simplu fiind potrivit pentru cei peste 40 de ani, in timp ce invitatii tineri vor aprecia mancarurile mai sofisticate sau chiar picante.

Creeaza o ambianta placuta

O mancare deosebita va demonstra efortul pe care l-ai depus pentru organizarea evenimentului. Dar atmosfera si ambianta sunt si ele aspecte de care trebuie sa tii cont. Pentru o experienta cu adevarat placuta, ia in considerare vibratia pe care o emana locatia aleasa. Daca planifici o cina anuala de Craciun, poti alege un cadru mai elegant, cu un cod vestimentar luxos, prin urmare si feluri cat mai variate de mancare. Evenimentele din timpul zilei sunt mai casual, de aceea o masa tip bufet este optiunea perfecta.

Tine cont de tema evenimentului

Pentru a fi un eveniment cat mai memorabil, totul trebuie sa fie in deplina armonie. Mancarea, bauturile, locatia, decorul, orice alegi trebuie sa se potriveasca cu tema sau motivul evenimentului. De asemenea, tine cont ca firma de catering pe care ai ales-o sa fie formata din profesionisti cu experienta sau sa alegi o locatie relaxanta si la indemana tuturor.

Asadar, daca ai primit sarcina de a alege meniul perfect pentru urmatorul eveniment corporate, tine cont de aceste sfaturi si vei satisface chiar si cele mai exigente gusturi in materie de mancare.  

 

Sursa foto: pexels.com 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share