Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum poți scăpa de candidă cu ajutorul unui tratament natural candida

Candida este o infecție fungică care poate afecta diverse zone ale corpului, precum gura, vaginul, pielea sau unghiile. Ea este cauzată de o ciupercă numită Candida albicans, care se găsește în mod normal în corpul uman și poate fi declanșată de diverse factori, cum ar fi stresul, dieta dezechilibrată sau utilizarea antibioticelor.

tratament natural candida

Simptomele candidozei pot include mâncărimi, iritații, arsuri sau secreții anormale și pot fi ameliorate cu tratamente naturiste, prin schimbarea stilului de viață și a dietei.

Cum se tratează candida în mod natural

O schema tratament candida va include mai multe preparate, dintre care: Tinctura de propolis, Crema solida – ovule, Vitamina C cu măceșe, Candida cleanse și Acidophilus Bio-Activ. Tinctura de propolis este eficientă datorită calităților deosebite ale acestuia, bogat în flavonoide. Tinctura de propolis are puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene și întărește sistemul imunitar.

Crema solidă cu propolis integral și lăptișor de matcă are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, cicatrizante și regeneratoare, iar vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a întregului sistem imunitar, dar și la formarea colagenului. Candida cleanse ajută la detoxifierea organismului, menținerea sănătății intestinale și cea a tractului uro-genital. Acidofilus distruge bacteriile, ajută la refacerea florei intestinale și încurajează refacerea florei bacteriene, inhibând candida.

Un astfel de tratament natural candida te va scăpa rapid de candida. Gama de produse din categoria candida are o eficienta testată, pentru siguranța celor care au nevoie de tratamente homeopate.

Cum se face profilaxia candidozei

Deoarece candidoza este o infecție care apare foarte frecvent, există câteva metode de prevenire care pot reduce frecvența recurenței bolii și pot preveni, de asemenea, infecția primară. Dintre mijloacele general acceptate de prevenire a candidozei, trebuie menționate următoarele:

 

  • întărirea organismului
  • administrarea de vitamine și oligoelemente primăvara și toamna,
  • proceduri de igienă standard regulate;

 

O importanță deosebită trebuie acordată tipului de îmbrăcăminte și lenjeriei de corp. Se recomandă purtarea de lenjerie de corp din bumbac, îmbrăcăminte de zi cu zi respirabilă și largă.

Dacă este tratată prompt cu candidoza tratament naturist, prognosticul este favorabil și vindecarea are loc de obicei în decurs de o săptămână. O dietă pentru candidoza este, de asemenea, importantă: evită dulciurile, pâinea și produsele de cofetărie, alimentele grase și alimentele prăjite. Este mai bine să optezi pentru alimente fierte și gătite la aburi și să consumi mai multe fructe și legume proaspete.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share