Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Jandarmeria Dâmboviţa recrutează tineri pentru concursul de admitere, organizat de Academia de Poliție ”A.I. Cuza” Bucuresti, sesiunea 2024

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița desfășoară activități de recrutare a candidaţilor pentru concursul de admitere, organizat în anul 2024 de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.

Tinerii interesați de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie, pentru participarea la concursul de admitere, astfel:

Cererea-tip de înscriere pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” se descarcă și se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: umane@jandarmeriadambovita.ro până la data de 28 iulie 2024  (inclusiv zilele de sâmbătă și duminică);

  • Dosarele de recrutare ale candidaţilor la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” se depun la sediul unității noastre până la data de 09.08.2024.

 Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 7august 2024 potrivit planificării întocmite de către structurile cu abilități de recrutare.

Susținerea probelor de admitere: proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 20 – 29 august 2024, iar proba de evaluare a cunoștințelor se susține în ziua de 31 august 2024.

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile instituţiilor de învăţământ şi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, Târgovişte, bulevardul Regele Carol I, nr. 49, sau la numărul de telefon fix 0245.640670, interior 24407/ 24535.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share