Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și-a propus să devină cel mai activ susținător al oamenilor care i-au cerut ajutorul

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și-a propus să devină cel mai activ susținător al oamenilor care i-au cerut ajutorul. Fie că au fost sportivi, ong-uri implicate în diverse acțiuni de mediu, turism sau sociale, fie că sunt elevi care au vrut să ajungă la un concurs peste hotare, inclusiv internshipul pe care administrația județeană îl desfășoară pentru studenți, toți au primit susținere financiară pentru a-și duce mai departe proiectele. Și, din informațiile noastre, chiar și în calitate de persoană particulară, Corneliu Ștefan i-a ajutat pe cei care au avut nevoie de el în momente de cumpănă.
Desigur, este un lucru normal, face parte din sloganul politic ”suntem alături de oameni”. Este bine să scoatem în evidență că se întâmplă și în realitate și că, poate începem să trăim vremuri în care politica se face ”și pentru oameni”, nu doar pentru anumite interese, sau un grup restrâns. Cred că a le da și celor de lângă tine șansa de a-și atinge visele, sau nevoile, după caz, înseamnă să fii un lider care și-a înțeles menirea.
Cel mai recent exemplu îl reprezintă performanța sportivilor de la C. S. Kidava Pucioasa care s-au întors de la Campionatul Mondial de Karate WUKF desfășurat în Monterrey, Mexic, cu 6 medalii: 5 de aur și una de bronz.

Corneliu Ștefan: Susținem performanța sportivilor dâmbovițeni!

”Astăzi, i-am felicitat pe 𝐂𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐋𝐞𝐮𝐫𝐳𝐞𝐚𝐧𝐮, 𝐑𝐚𝐮𝐥 𝐌𝐮ș𝐞𝐬𝐜𝐮 ș𝐢 Ș𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧, sportivi ai C.S. Kidava Pucioasa. Cei trei s-au întors de la Campionatul Mondial de Karate WUKF desfășurat în Monterrey, Mexic, cu 6 medalii: 5 de aur și una de bronz.
🥋 Crina Georgiana Leurzeanu – două medalii de aur;
🥋 Raul Mușescu – două medalii de aur și una de bronz;
🥋 Șerban Bogdan – o medalie de aur.
 Mă bucură faptul că drumul acestor tineri spre performanță a fost susținut și de Consiliul Județean Dâmbovița. Le vom fi alături și pe viitor! Felicitări vouă, antrenorului vostru, Leurzeanu Vasile, precum și părinților care vă sunt aproape și vă susțin!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share