Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Minune: Niciun pasager decedat în urma prăbușirii avionului din Dubai

AVION IN FLACARI

“Îi aducem omagiu pompierului care şi-a pierdut viaţa în timp ce lupta cu flăcările. Le mulţumim tuturor echipajelor care au intervenit la acest accident”, a precizat Al-Maktoum. Zece persoane sunt spitalizate în urma accidentului aerian. 

Un avion de pasageri al companiei Emirates a luat foc după ce a aterizat forțat pe aeroportul din Dubai. Totodată, un pompier a murit în explozia produsă în timp ce încerca să stingă avionul de pasageri care a aterizat forţat, miercuri, pe Aeroportul internaţional din Dubai, anunţă autorităţile din Emiratele Arabe Unite, citate de CNN si confirmate de directorul companiei aeriene Emirates, Ahmed bin Saeed Al Maktoum.imageResize

Avionul de pasageri a efectuat o aterizare forțată pe aeroportul din Dubai, din cauza unei defecțiuni a echipamentului, iar martorii oculari au postat fotografii și filmulețe care arată aeronava cuprinsă de flăcări. 

Potrivit martorilor oculari, aeronava s-a apropiat de pistă cu o viteză foarte mare și a luat foc după ce trenul de aterizare a funcționat doar parțial.

Zborurile de pe aeroportul internaţional Dubai, cel mai aglomerat din lume în ceea ce priveşte cursele internaţionale, au fost reluate la ora locală 18.30 (17.30 ora României), a anunţat Guvernul citat de AFP.

Toate operațiunile de pe aeroportul internațional din Dubai au fost suspendate miercuri după accidentul survenit la aterizarea unui avion Boeing 777 al companiei Emirates, a anunțat operatorul Dubai Airports, relatează AFP.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share