Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Așa cum anunțam săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din orașul Târgoviște, Dâmbovița Mall. Acest fapt a fost constatat de către reprezentanți ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, care au efectuat astăzi, 28 mai a.c., o vizită de lucru în zonă. În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea șantierului, defrișare și amenajarea locației viitorului centru comercial.

Dâmbovița Mall se va desfășura pe o suprafață de 33 000 mp și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii.

Proiectul cu o valoare de aproximativ 50 milioane euro reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, singura de acest gen din județul Dâmbovița și aduce o contribuție majoră la dezvoltarea comunității locale, care implică investiții pe toate ariile de interes ale locuitorilor – de la spații de retail, la cele destinate petrecerii timpului liber, infrastructură publică și, nu în ultimul rând, la crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică a orașului.

Reamintim faptul că firma Prime Kapital a câștigat licitația publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafață de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării.

Comunicat de presă – Consiliul Județean Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share