Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Curs Responsabil de Mediu în Târgoviște. Beneficiază de reduceri!

ULTIMELE DOUĂ LOCURI disponibile pentru curs RESPONSABIL DE MEDIU în TÂRGOVIȘTE! Curs acreditat, foarte solicitat. Diplome recunoscute. REDUCERE pentru plata integrală la înscriere.

Website: https://www.profesionalnewconsult.ro/…/responsabil-de-mediu/
Telefoane: 0753.336.611, 0748.778.833
E-mail: targoviste@profesionalnewconsult.ro

Cursul „Responsabil de mediu” se adresează tuturor societăților comerciale cu activități cu potențial impact asupra mediului și tuturor unităților, publice sau private, generatoare de deșeuri. La sfârșitul cursului veți dobândi competențe în identificarea problemelor de mediu, monitorizarea factorilor de mediu, evaluarea conformării cu cerințele legale de mediu.
Programul de formare profesională este organizat având în vedere întreaga legislație în domeniu, actualizată. Veți avea parte de formatori cu experiență și suport de curs elaborat.
Vă punem gratuit la dispoziție materialele de curs, susținerea examenului, eliberarea diplomelor/ adeverințelor de studiu.

Alege cursul de RESPONSABIL DE MEDIU oferit de Profesional New Consult! Suntem de 12 ani pe piața de formare, cu seriozitate, competență și profesionalism.

Ne găsiți în Târgoviște în Centrul Civic, strada Libertății, nr. 2, etaj 1, camera 5, clădirea Mondial.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share