26/10/2020

Irena Dumitru, Coordonator Tineret Pro România: De regulă, circul este gratis, însă cel furnizat de PNL va costa enorm!

Irena Dumitru, Coordonator al Organizației de Tineret-Dâmbovița susține că  circul este gratis, însă cel furnizat de către PNL va costa enorm!

“Personal, prea puțin mă interesează prețul pe care îl vor plăti PNL-iștii și președintele Iohannis! Ceea ce mă îngrijorează este prețul pe care îl vom plăti noi toți, cetățeni ai României.”

În fața pandemiei privind COVID-19, în momente în care așteptăm măsuri concrete pentru a salva viețile oamenilor, în momente în care există o nevoie stringentă de unitate națională, actualul Executiv ne întoarce spatele și fuge, arătându-și adevărata față.

Coordonatoarea Organizației de Tineret  susține că stricându-li-se jucăria privind alegerile anticipate, cu doar câteva ore înainte de a avea loc votul de învestire a Guvernului Cîțu, CCR se pronunță asupra Ordonanței de Urgență inițiată de către Guvernul Orban, ca fiind neconstituțională.

Premierul propus de către Klaus Werner Iohannis, în persoana lui Florin Cîțu, o propunere de compromis până urmau să aibă loc alegerile anticipate, acesta anunța pe pagina de facebook faptul că își depune mandatul de premier, menționând: “Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România.”

De asemenea, aceasta menționează că exact în acest context îl vom interpreta, doar că pentru români, contextul prin care trece astazi țara noastră este cel al coronavirusului, nu cel al alegerilor anticipate.

“Așadar, singurul lucru care ne rămâne este acela ca fiecare dintre noi să acționeze responsabil pentru sine și pentru aproapele său.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share