Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

A fost finalizat centrul social integrat pentru persoane vârstnice din Târgoviște, situat pe strada Petru Cercel

A fost finalizat centrul social integrat pentru persoane vârstnice din Târgoviște, situat pe strada Petru Cercel, în zona intersecției cu bulevardul I.C.Brătianu, investiție realizată prin Programul Operațional Regional – “Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

A fost finalizat centrul social integrat pentru persoane vârstnice din Târgoviște, situat pe strada Petru Cercel

„Am transformat o ruină într-un loc ideal pentru bunicii noștri! Da, tot cu bani europeni!
 Astfel, clădirea, o ruină până nu demult, primește o destinație nouă prin amenajarea aici a unui centru social integrat pentru persoane vârstnice si a unei cantine de ajutor social.
 Valoarea investiției este de aproxinativ 5.000.000 lei, iar cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, în cadrul Axei Prioritare 9 – “Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1. – Dezvoltare Locală sub Responsabilitatea Comunității (DLRC)”, a transmis Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, pe pagina de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share