Accident cu un autocar românesc la graniţa cu Ungaria: 4 morţi şi 17 răniţi. UPDATE: Vama, închisă

UPDATE ora 12.00: Bilanţul morţilor în accidentul în care a fost implicat un autocar românesc a urcat la cinci persoane. 12 raniti grav.

UPDATE: Bilanţul morţilor în accidentul în care a fost implicat un autocar românesc a urcat la patru persoane. Numărul răniţilor s-ar ridica la aproximativ 17 dintre care 11 raniti grav şi există trei persoane încarcerate, conform Aradon.

UPDATE: Vama Nădlac II a fost închisă, miercuri dimineaţă, în urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de frontieră, în urma unei solicitări formulate de către autorităţile statului vecin. Traficul a fost deviat prin Vama Nădlac I, respectiv pe DN7.

UPDATE: Raed Arafat, secretar de stat MAI, a dat informaţii despre starea răniţilor la Realitatea TV, explicând că o parte a acestora ar putea fi adusă în România pentru îngrijiri.

„În accident este implicat un autocar înmatriculat în România. Am luat decizia de a trimite echipe de intervenție la fața locului, chiar dacă accidentul a avut loc în țara vecină. Sunt echipe de intervenție din Arad, Timișoara. Unde vor fi duși pacienții depinde de decizia colegilor din Ungaria și de starea pacienților”, spune Arafat.

Conform primelor informaţii, în accidentul din Ungaria a fost implicat un autocar românesc, un TIR şi mai multe maşini mici.

Potrivit lui George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, trei persoane şi-au pierdut viaţa, alte şapte fiind rănite, informează newsar.ro.

Primele informaţii dau ca posibilă cauză a accidentului vizibilitatea foarte redusă şi ceaţa densă.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share