Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Aceste produse sunt foarte utile în cazul persoanelor care se confruntă cu incontinența

Incontinența este o problemă delicată, însă există consumabile eficiente pentru o bună igienă corporală.

Incontinența este o problemă de sănătate adesea întâlnită la pacienții imobilizați la pat, dar și în cazul persoanelor active. Pierderile involuntare de urină pot apărea atât în timpul nopții, însă și pe durata zilei. Incontinența are și implicații sociale în cazul celor activi, deoarece pune în dificultate pacientul în funcție de context. Cu toate acestea, o discuție deschisă cu medicul este primul pas către controlarea problemei. De asemenea, folosirea unor produse precum servetele umede incontinenta sau scutece speciale sunt soluții utile.

1. Șervețele umede pentru incontinență

În primul rând, discutăm despre produsele de igienă, căci această parte este foarte importantă când ne referim la astfel de afecțiuni. Respectarea rutinei de îngrijire este mai dificilă pentru pacienții imobilizați la pat, din diferite cauze. Așa cum s-a menționat deja, o persoană care și-a pierdut capacitățile locomotorii poate suferi și de incontinență. Pentru a nu face abstracție de starea de bine pe care o oferă o baie, recomandăm folosirea de servetele umede incontinenta Abena. Acestea sunt alternative igienice la dușul clasic cu apă și săpun.

2. Scutece speciale pentru această problemă

Scutecele de tip chilot sunt produse tot mai căutate de pacienții care au pierderi involuntare ale urinei. Gama acestor produse s-a diversificat, de la cele pentru copii mari, până la adulți activi și desigur, persoane cu probleme locomotorii. Aceste produse sunt calitative, rezistente și confortabile la purtare. În cazul celor care nu sunt căzuți la pat, discreția este importantă. Purtarea lenjeriei speciale este și discretă, un motiv în plus pentru a le folosi cu încredere.

3. Protejarea suprafețelor prin aplicarea de aleze

Datorită straturilor de material din care sunt confecționate alezele, acestea oferă protecție pentru pat împotriva scurgerilor, dar și confort față de pacient. Aceste consumabile medicale au proprietăți absorbante, de aceea nu trebuie să lipsească din pregătirea locului unde stă bolnavul. În plus, utilizarea unor astfel de produse înseamnă și economisire. Aparținătorii nu mai sunt nevoiți să schimbe des salteaua, întrucât aceasta este protejată de posibilele scurgeri. Totodată, pacientul are parte de cele mai bune îngrijiri.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share