Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Acoperisul modular din otel Como, de la Budmat – viitorul in estetica invelitorilor de tigla metalica

Budmat, premiat in Europa pentru activitatea si inovatia sa in domeniul invelitorilor metalice, aduce in mod constant noi tendințe pe piața acoperișurilor din oțel. Acoperisul modular COMO depășește din nou schemele obișnuite de design și prezintă un produs ce schimbă complet abordarea esteticii acoperișurilor. Durabila și modernă, Como se mandreste cu soluții tehnologice brevetate in premiera in aceasta industrie.

Acoperisul modular

Cu tabla Budmat, ai doar de castigat! Descopera cele mai bune oferte la invelitoare din tabla și sisteme de jgheaburi la www.budmat.ro

Ce face tabla Como specială?

✔ aspect unic și versatilitate – forma atemporală a acestei plăci metalice pentru acoperiș în versiunea netedă sau cu o versiune delicată cu microunde se va potrivi fiecărui tip de acoperiș, iar simetria sa va permite instalarea în funcție de nevoile și confortul dorit.

✔ îndoire cu gofrare dublă – inovația aplicată de îndoire dublă împreună cu un profil coborât aduce o suprafață și mai plană, păstrând în același timp un caracter puternic și maiestuos. Forma nervurilor permite apei de ploaie să curgă libera pe marginea plăcii de acoperiș.

✔ găuri si prinderi prefabricate – pentru o instalare ușoară și fără probleme. Deschiderile garanteaza o racordare precisa a placilor de tabla metalica, lucru ce influenteaza in plus durabilitatea si etanșeitatea racordurilor si ofera un aspect uniform al intregii pante.

✔ ornamentare de-a lungul nervurilor și pliere a marginii frontale a foii – greu vizibilă la prima vedere, aducand insa un impact considerabil asupra aspectului final al acoperișului, fără a fi nevoie de protecție suplimentară.

Como este mai presus de toate o optiune SIGURA, pentru mulți ani – Budmat ofera o garanție de până la 50 de ani și este singura companie de pe piață care garantează repetabilitatea culorii indiferent de lotul de foi.

Despre Budmat

 

Budmat este un fabricant de renume de acoperișuri, avan 30 de ani de experiență in acest domeniu si devenind liderul pietei de invelitori metalice din Polonia. Activitatea sa se centrează pe dezvoltarea de sisteme de invelitoare si acoperire, pentru construcții de orice tipuri. Numeroase  certificari si atestari confirma valoare acestor produse, folosite în Europa. Din 1991 pana acum, de pe poarta fabricii au ieșit mereu produse sigure, de cea mai bună calitate, oferind miilor de familii ce au avut încredere în acest nume liniște sufletească pentru anii următori.

Sursa foto: BUDMAT

Distribuie acest articol Oficial Media
Share