Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

 Activități zilnice pentru limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță a comunității

În ultimele 24 de ore, peste 290 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au desfășurat noi acțiuni organizate pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și verificarea modului de respectarea a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 2.365 de persoane, verificate 72  de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 72 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 328 astfel de autovehicule.

Totodată, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

De asemenea, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 24 evenimente, dintre care 16 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 8 infracțiuni, din care 5 contra persoanei și 2 contra patrimoniului.

În ceea ce privește acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și prevenirea producerii accidentelor rutiere, pentru nerespectarea regulilor de circulație, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, fiind permanent la datorie.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share