Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adevărul despre “spaima bolilor”

Un videoclip miraculos -Oficial Media - Natura ca terapie - www.oficialmedia.com - (foto: psychologies.ro)
Un videoclip miraculos -Oficial Media – Natura ca terapie – www.oficialmedia.com – (foto: psychologies.ro)

Desigur că, diagnosticul de cancer, este spaima societății „civilizate”, dar când o terapie naturală, netoxică, se bucură de sprijinul unor somități de bună credință ca profesorul Universității Cornell, nutriționistul Colin T. Campbell, considerat unanim ca o autoritate supremă în domeniu sau profesorul medic – și supraviețuitor Gerson, cred că este momentul de a fi analizată cu foarte mare atenție. (S.J. Haught)

“De aceea nu mă miră deloc faptul că, o țară că Japonia, a ajuns să fie atât de implicată în această direcție și, tocmai la Fukushima, se afla clinica japoneză ce era pe cale de a dovedi, comunității medicale internaționale, că terapia Gerson este viabilă, acum mai mult ca oricând și, fiindcă nu cred în coincidențe, mă întreb, hazardat poate, dacă dezastrul de la Fukushima nu-și are pe undeva sorgintea și în această onestitate medicală, la nivel de națiune, care ne-ar fi ajutat să scăpăm mai repede de tirania Big Pharma, fiindcă oamenii de afaceri japonezi investesc în clinici Gerson, unde vând sănătate și nu hamburgeri McDonalds”, declara S.J. Haught.

Doctorii preferă să spună că, un cancer, se poate vindeca singur sau pot sugera, subtil, incompetența unor oncologi, care au pus diagnostice eronate de cancer, decât să recunoască incapacitatea lor de a vindeca această boală, prin comparație cu terapiile naturiste, reaua lor credință fiind de necontestat, în condițiile în care există, acum, sute de mărturii ale unor pacienți, care au supraviețuit vreme de zeci de ani, unor boli așa-zise terminale: cancer, scleroză în plăci ș.a.m.d., dacă am contabiliza doar cei 1.500 de pacienți vindecați la momentul dispariției lui Gerson.
În cursul anilor, cabinetul doctorului Gerson din New York a fost asaltat din ce în ce mai mult de bolnavi de cancer aflaţi în stadiul final al bolii. Peste 90% din pacienţii săi erau oameni, la care se încercaseră fără succes toate metodele obişnuite de tratare a cancerului, erau oameni cărora ceilalţi medici care îi trataseră nu le mai dăduseră nici o şansă de supravieţuire. Gerson nota în 1954, că în cazurile bolnavilor aflaţi în stadiul final al boliilor, el obţinea totuşi cu terapia sa, o rată de vindecare de 50%. Un an înaintea morţii sale apare cartea «A cancer therapy – results of fifty cases », în care este prezentată experienţa sa, adunată de-a lungul anilor cu mii de bolnavi.

Max Gerson s-a stins din viaţă în 1959. Albert Schweitzer, el însuşi medic, scria într-un necrolog:
“Gerson a fost pentru mine unul dintre cele mai mari genii din istoria medicinii”.
Află aici totul despre cancer si vindecarea lui, într-un film documentar de excepţie.

 

Bibliografie: www.altamedicina.com, www.youtube.com, www.hrana-vie.blogspot.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share