Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ADR Vest a lansat noul website al Programului Regional Vest: www.vest.ro

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a lansat in 7 aprilie 2023, noul website al Programului Regional Vest 2021-2027, primul program de finanțare descentralizat, care dispune de fonduri europene în valoare de 1,18 miliarde euro pentru investiții în creștere economică, inovare și digitalizare, dezvoltare durabilă și o mai bună calitate a vieții în Regiunea Vest – www.vest.ro.
Ce se finanțează, informații despre finanțări active, în consultare, care urmează să se lanseze, noutăți și evenimente, Tips&Tricks pentru proiecte de succes, aici le veți regăsi pe toate.
Pe www.vest.ro sunt disponibile informații detaliate despre noul program elaborat și gestionat de ADR Vest în calitate de Autoritate de Management. Sunt prezentate toate prioritățile de finanțare ale PR Vest, utilizatorii pot consulta ghidurile de finanțare lansate în consultare publică și calendarul orientativ al apelurilor de proiecte, vor putea afla noutăți legate de implementarea și stadiul programului sau cum pot lua legătura cu experții noștri pentru îndrumare.
De asemenea, pe viitor, roboțelul nostru virtual PRobo îi va ghida pe utilizatorii care doresc să afle dacă pot obține finanțare prin intermediul Programului Regional Vest – opțiunea „PRobo caută finanțare pentru proiectul tău” va fi disponibilă în curând.
Aceasta este versiunea beta a website-ului PR Vest, care va fi într-o permanentă dezvoltare pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor.
În paralel, pe pagina web a ADR Vest veți regăsi informații despre întreaga activitate a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest – toate programele europene pe care gestionăm, cu stadiul și rezultatele lor, și celelalte inițiative și proiecte internaționale în care suntem implicați.
Și, pentru că ne dorim o comunicare deschisă, simplă, prietenoasă și transparentă, continuăm să fim prezenți în Social Media, pe cele două pagini de Facebook – cea a ADR Vest și cea dedicată Programului Regional Vest, precum și pe alte canale – Instagram, LinkedIn, Twitter și Youtube.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share