Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Adrian Țuțuianu, PRO România: Nu îmi negociez candidatura la Consiliul Județean Dâmbovița!

În conferința de presă organizată astăzi de către PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat câteva aspecte legate de alianța cu PSD.

„Mi s-a făcut solicitarea să revin în PSD. Vă spun foarte clar: eu nu am plecat din PSD, ci am fost exclus. Mulți dintre cei care m-au exclus sunt astăzi în conducerea PSD. Nu vreau să stau la masă cu aceste persoane. Nu mă întorc în PSD. Avem peste 4000 de membri în PRO România, iar acestora nu le-am oferit nimic la schimb. Nici funcții, nici avantaje. Sunt oameni mai curați din punct de vedere politic, de bun simț, de bună-credință. Am o datorie morală față de toți cei care au venit lângă mine. Îi respect, îi prețuiesc și nu pot să-i părăsesc într-un moment electoral dificil”, a explicat Adrian Țuțuianu.

O altă declarație a senatorului este legată de candidatura sa la Consiliul Județean:

„Sunt și primari cărora eu le-am promis că voi candida la Consiliul Județean. Eu mă țin de cuvânt. Unii dintre ei au votat actuala echipă PSD nu neapărat din simpatie, ci pentru că eu le-am spus că mă voi întoarce la Consiliul Județean și voi face o echipă care să asigure dezvoltarea județului și a localităților.

Eu cred că putem negocia foarte multe lucruri. Singurul lucru pe care nu îl negociez este această candidatură la Consiliul Județean. De ce? Pentru că eu cred că pe momentul acesta de criză eu pot face cel mai mult. Pe mine nu are cu ce să mă ajute PSD în altă parte, în schimb eu pot să ajut PSD. Târgoviște, Pucioasa, Fieni, Găești, Moreni trebuie câștigate într-o alianță și sunt dispus ca în acele localități unde candidații PSD sunt bine poziționați să-i sprijin fără niciun fel de rezervă”.

În cele din urmă, Adrian Țuțuianu a concluzionat faptul că „la alegerile parlamentare nu va fi o alianță. Ceea ce s-a discutat, însă, este posibilitatea ca organizațiile să negocieze o alianță pentru alegerile locale. Dacă nu vor dori să facem alianță, evident că îmi voi duce ”crucea grea” cu multă determinare și cu convingerea că vom avea rezultate foarte bune”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">