Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Adrian Țuțuianu: ”Sunt convins că toți colegii își vor face cu brio datoria în Parlamentul României”

 

Astăzi la sediul Partidului Social Democrat, organizația Dâmbovița a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Adrian Țuțuianu. Acesta a prezentat noile informații cu privire la consituirea Parlamentului României care a avut loc cu două zile în urmă, precum și situația grupului de parlamentari dâmbovițeni și comisiile de specialitate în care aceștia au fost desemnați.

La conferință au participat Oprea Alexandru, vicepreședinte Consiliul Județean Dâmbovița, Badea Leonardo -deputat, Claudia Gilia-vicepreședinte PSD Dâmbovița, Ilie Monica- consilier local, Oana Vlăducă -deputat, Corneliu Ștefan- deputat și Alin Manole consilier județean.

Președintele Adrian Țuțuianu ne-a oferit detalii despre componențele comisiilor de specialitate ale Parlamentului și repartiția parlamentarilor.

”La Senat, Adrian Țuțuianu este secretar al Senatului României, demnitate pe care am mai exercitat-o timp de doi ani în mandatul anterior. Sunt bucuros că am reușit să ocup această poziție care este importantă în economia activității Senatului României. Am calitatea de membru permanent al acestei instiuții și sunt hotârât să mă achit cu brio de toate sarcinile încredințate și în același timp să fiu un factor important în cadrul dezbaterilor din Parlament, din comisiile de specialitate ale Parlamnetului și în relația Senat-instituții publice. Ieri am fost desemnat în Comisia juridică de numiri disciplină, imunități, validări, calitate pe care am avut-o și în mandatul trecut. Este singura comisie din care fac parte.” (Adrian Țuțuianu)

De asemenea președintele PSD a mai menționat faptul că: ”Sunt convins că toți colegii își vor face cu brio datoria în aceste comisii de specialitate și că vor contribui într-o manieră serioasă la succesul programului nostru de guvernare.”

  • Titus Corlățean este membru al Comisiei pentru consituționalitate, libertăți civile și monitorizarea hotărărilor Curții Europene a Drepturilor omului.
  • Rovana Plumb este vicepreședinte al Camerei Deputaților și membru în Comisia pentru muncă și protecție socială.
  • Leonardo Badea este vicepreședinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților care este cameră decizională, iar poziția lui este extrem de importantă pentru că este comisia care avizează tot ce ține de bugetul de stat, asigurările sociale și legislația financiar-fiscală.
  • Corneliu Ștefan este membru în Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului.
  • Carmen Holban este membru în Comisia pentru sănătate și familie.
  • Oana Vlăducă este membru în Comisia pentru Cultură, arte, alte mijloace de informare în masă.

O altă informație pe care au primit-o astăzi dâmbovițenii este legată de finalizarea în următorul an a anumitor lucrări  din cadrul Companiei de Apă pentru localitățile Titu, Găești și Moreni prin repartizarea a circa 4 milioane de euro pe care județul Dâmbovița le va primi din Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share