22/09/2021

Adrian Țuțuianu: ”Unii colegi se comportă precum moluștele”

Astăzi senatorul Adrian Țuțuianu s-a arătat profund dezamăgit de o parte din foștii colegi din Organizația PSD Dâmbovița. A declarat că dincolo de dezinteresul și ilegalitățile pe care le etalează Rovana Plumb în județ mai sunt și unii colegi ”fără coloană vertebrală care se comportă precum moluștele”.

Adrian Țuțuianu - moluștele

Toată povestea asta seamănă cu un comic de situații din ”O scrisoare pierdută” și ne-am putea amuza dacă nu ar fi tragic să asistăm la trădări politice și interese meschine care afectează întreg județul. Se vede treaba că educația este sublimă dar lipsește cu desăvârșire. Vă prezentăm mai jos fragmentul integral în care senatorul Adrian Țuțuianu si-a manifestat nemulțumirea față de Rovana Plumb și comportamentul acesteia în cadrul organizației PSD Dâmbovița:

Rovana Plumb: ”Facem treabă împreună”

Vă spun eu ca om care a condus această organizație, că implicarea domniei sale a fost minimă și neimportantă. Mai mult o implicare în ideea de a face prezența, nu de a sprijini cu ceva  această organizație. În al doilea rând mesajele transmise la aceste întâlniri sunt ridicole. Îi preocupă județul? Aveți un exemplu de cum decurg proiectele de la armată și o să vă aduc în fiecare săptămănă în atenție și alte proiecte.

„Facem treabă împreună, unitate, pace”, chestiuni propagandistice, care nu au nici o legatură cu problemele reale ale acestui județ. Îmi aduce aminte tipul ăsta de mesaj de ceea ce spunea un fost lider al partidului în 2005-2007: la fiecare ședință ne spunea că trebuie să „pornim motoarele”. În faza asta este Rovana Plumb – „facem treabă împreună”.  Nu există nici un fel de preocupare, doar preocupare pentru postul de europarlamentar.

Instigare la încălcarea legii

În al treilea rând este revoltător și contrar legii, nu știu dacă Rovana Plumb pricepe mesajul pe care îl transmite primarilor, acela de a ocoli președintele Consiliul Județean, pe domnul Daniel Comănescu, și a se adresa pe teme de administrație publică lui Alexandru Oprea. Este o incitare la nerespectarea legii. Daniel Comănescu este președintele C. J., este ordonator de credite, este cel care are responsabilitatea proiectelor acestui județ. Să transferi responsabilități către o persoană care nu are calitatea legală  înseamnă  o instigare la încălcarea legii.

Adrian Țuțuianu: ”Să scoți din sală pe Oana Vlăducă, pe  Carmen Holban sau pe Titus Corlățean este impardonabil”

De asemenea, este inacceptabil  modul în care se comportă cu unii dintre parlamentarii P.S.D. Să rămâi la discuții cu primarii și să scoți din sală pe Oana Vlăducă, pe  Carmen Holban sau pe Titus Corlățean este impardonabil. Așa ceva nu s a întâmplat în istoria acestei organizații. Ce rezultă de aici? Că o clică, o camarilă care nu are nici un fel de legitimitate încearcă să acapareze această organizație care a fost una de frunte în P.S.D. Mă așteptam ca parlamentarii Corneliu Ștefan și Claudia Gilia să aibă respectul necesar  față de colegii lor și să nu fi acceptat un asemenea mod de comportare.

Adrian Țuțuianu: Unii colegi se comportă precum moluștele

Mă așteptam de asemenea ca Cristian Stan să aibă respectul necesar față de cele două colege care au fost pe lista de consilieri locali și care au muncit cu el în Târgoviște ca să câștige mandatul de primar în 2016. De asemenea, mă așteptam ca Cristian Stan sau Claudia Gilia sau Sache Neculaescu  să îi fi spus Rovanei  Plumb că organizarea C. J. se face potrivit legii și nu potrivit dorințelor  camarilei care s-a strâns în jurul organizației. Din păcate constat că acești colegi ai mei au uitat să aibă un pic de coloană vertebrală. Se comportă precum moluștele. E foarte clar în 2020, Carmen  Holban, Oana Vlăducă și Titus Corlățean nu se vor mai regăsi pe lista de candidați la Parlamentul României din partea organizației Județene  Dâmbovița…”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share