Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Află cele mai importante motive pentru care trebuie să folosești un aparat de vidat!

Păstrarea alimentelor cât mai proaspete și cât mai sigure este foarte importantă atunci când vine vorba de restaurante sau unități de procesare, de exemplu. Unul dintre aparatele care a câștigat tot mai mult teren când vine vorba despre acest lucru este cel de vidat. Dispozitivul a fost conceput pentru a elimina aerul din pungile cu alimente și pentru a le sigila, prelungind, astfel, durata de viață a produselor. În acest articol, vom discuta despre cele mai importante motive pentru care trebuie să folosești și tu un astfel de aparat.

Iată care sunt principalele beneficii ale unui aparat de vidat:

  1. Păstrează alimentele cât mai proaspete

Unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie să folosești un aparat de vidat este faptul că poți ține alimentele cât mai proaspete. Atunci când aerul este eliminat din pungă, oxidarea și dezvoltarea bacteriilor sunt aproape inexistente. Acest lucru ajută la menținerea gustului, texturii și calității produselor pentru o perioadă mai lungă de timp, oferind o mâncare de calitate clienților tăi. Astfel, poți evita să mai risipești mâncarea și să economisești bani pe termen lung.

  1. Te ajută să păstrezi cât mai mult vitaminele alimentelor

Alimentele își pot pierde din nutrienții importanți daca le depozitezi în stilul tradițional. Așadar, cu ajutorul unui aparat de vidat profesional de pe lancom.ro, poți păstra pentru mai mult timp vitaminele și antioxidanții produselor din unitatea ta de procesare. Acest lucru îți asigură atât ție, cât și clienților tăi alimente cât mai sănătoase și bogate în substanțe nutritive, chiar și după o perioadă mai lungă de timp.

  1. Poți preveni pătrunderea mirosurilor neplăcute

Un alt avantaj al folosirii unui aparat de vidat este că acesta poate preveni pătrunderea mirosurilor neplăcute în alimente. Prin legarea sau lipirea pungilor clasice, produsele, de cele mai multe ori, prind un iz de frigider sau congelator, după caz. Prin urmare, acesta te ajută să elimini schimbarea gustului mâncărurilor, iar, astfel, să le poți oferi clienților tăi preparate fără a întâmpina anumite neplăceri.

  1. Poți economisi mai mult spațiu pentru depozitare

Ambalarea alimentelor în pungi de vidat le face mult mai ușor de depozitat, ceea ce îți permite să economisești spațiu în combinele frigorifice din unitatea ta. Prin urmare, vei avea mai mult loc pentru produse, fără să fii nevoit să achiziționezi congelatoare noi.

  1. Te ajută să economisești  mâncare

Un alt motiv important pentru care trebuie să utilizezi un aparat de vidat este faptul că acesta te ajută să nu mai risipești alimente. Prin urmare, vei arunca mai puțină mâncare, care se poate apropia de termenul de expirare. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a economisi bani, deoarece se reduce cantitatea de produse aruncate la gunoi.

  1. Îți poți pregăti mâncarea în avans

Nu în ultimul rând, acest aparat te ajută să pregătești mâncarea în avans. Dacă ai un eveniment important cu foarte multe persoane și nu poți face față să gătești pe loc, de la zero, acesta este ajutorul de care ai nevoie. Astfel, îți poți pregăti din avans anumite ingrediente, pe care să le videzi, iar, ulterior, să le integrezi în preparatele pe care le gătești în ziua respectivă. 

În concluzie, dacă deții un restaurant, un salon de evenimente sau un food truck, aparatul de vidat nu ar trebui să-ți lipsească din unitatea ta, datorită eficienței și modului prin care îți poate fi de mare ajutor. Tu ai un astfel de produs?

Sursa foto: freepik.com

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin