Agentia BeOn – Cum sa atingi succesul in mediul online

Business-urile din mediul online au avut o ascensiune semnificativa in 2022. Agentiile de marketing online au contribuit considerabil la acest aspect. Afla cum poti atinge si tu succesul in era digitala.

Orice agenție are în spate o poveste. Agenția Digitală BeOn este povestea tânărului antreprenor Andrei Stănculescu, în vârstă de 20 de ani. Agenția BeOn se axează in jurul cuvantului „dezvoltare”. Viziunea companiei este reprezentată de transpunerea business-urilor fizice în online deoarece pandemia a făcut imposibilă dezvoltarea afacerilor fizice o dată cu apariția ei.

Andrei Stănculescu:  „BeOn a plecat de la ideea de a ajuta afacerile românești pe timp de pandemie, dezvoltarea lor fizică fiind aproape imposibilă. Am încercat să găsim o soluție prin care business-urile locale să continue să scaleze. Misiunea companiei este aceea de a reuși să facă antreprenorii din nou fericiți, aducându-le un plus de valoare pe parte digitală și succes garantat afacerilor.”

Toate aceste eforturi nu au fost în zadar deoarece Agenția Digitală BeOn a reușit să ajute zeci de companii să se dezvolte în online prin construirea website-urilor sau aplicatiilor mobile și marketând afacerea prin diferite canale de social media.

Andrei Stănculescu: „Foarte multe afaceri au optat pentru pachetul complet spre surprinderea mea. Deși am crezut inițial că antreprenorii vor fi reticenți la această schimbare, am înțeles că dorința de dezvoltare este mai mare decât mi-aș fi putut imagina. Un pachet complet este alcătuit din toate serviciile pe care le prestăm. Crearea unui website sau magazin online atractiv, Marketing Digital prin canale de social media fie ele Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads etc, managerierea conturilor de Social Media, Rebranding pentru trecerea în online, scrierea de texte care vând și o dezvoltare SEO pe măsura așteptărilor.”

In concluzie, BeOn este compania la care trebuie sa apelezi daca ai o afacere si iti doresti scalarea ei. Poti face acest lucru direct de pe website-ul lor: www.beonagency.ro

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share