Ai acces la tehnologie, ai acces la un auz mai performant

Hipoacuzia este una dintre cele mai frecvente afecțiuni întâlnite la nivelul aparatului auditiv.

În cazul în care aceasta nu este recăpătată când nu se află la un stadiu foarte avansat, poate să creeze dificultăți de socializare și să contribuie la scăderea nivelului de stimă de sine pe care fiecare dintre noi trebuie să-l dețină.

Cel mai important pas care trebuie urgent realizat pentru confortul pacientului si a celor din jur este vizita cât mai rapidă la specialist. Un pacient reabilitat auditiv rușește să-și păstreze cu ușurință relatiile intersociale active. Pacientul care își recuperează capacitatea de auz va participa cu ușurință la conversații și nu se va simți exclus, marginalizat pe motiv că suferă de hipoacuzie.

Dacă până acum nu ai conştientizat, auzul și o bună comunicare sunt foarte importante în toate etapele vieții. Pentru a-i auzi cu ușurință pe cei dragi dar și pentru a ne conecta cu cei din jurul nostru, trebuie să auzim ceea ce ne înconjoară.

Depistarea unei hipoacuzii timpurie este un pas către o viață nouă.

Fă-ți curaj și vino în cabinetul Clarfon din orașul tău pentru a-ți testa auzul gratuit. Unul dintre specialiștii noștri îți va oferi îndrumarea necesară pentru a auzi perfect.

Nu uita că auzul normal este bilateral, din acest motiv nu neglija maniera în care poți auzi cu fiecare ureche. În cazul în care suferi de hipoacuzie bilaterală, se recomandă protezarea bilaterală.

Pentru că suntem alături de pacienții noștri, DOAR LA CLARFON, BENEFICIEZI DE:

APARATUL AUDITIV 𝗦𝗧𝗜𝗟𝗜𝗡𝗘 𝟴 𝗚 𝟲

– Procesarea semnalului pe 24 benzi frecvențiale;

– Opțiuni automate de eliminare zgomot și îmbunătățire vorbire;

– 6 programe de audiție;

– Încărcător gratuit la achiziționarea a două aparate;

– Conectare TV și telefon;

– Reîncărcabile;

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share