Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ai cui sunt ingerii de la Targoviste


(K9 Angels – London – United Kingdom)
Fetele de la K9 Angels s-au alaturat demersului primarului Gabriel Boriga in rezolvarea situatiei cainilor fara stapan.
(Primarul Gabriel Boriga alaturi de reprezentantele K9 Angels)
Victoria Eisermann, Pola Pospielszalska si prietenele lor au fost la Targoviste si au hotarat sa-l sprijine pe primarul municipiului in actiunea acestuia de a solutiona problema cainilor comunitari, fara a se ajunge la eutanasiereaanimalelor.
(Conferinta de presa la Primaria Municipiului Targoviste)

“Important este sa avem o viziune pentru viitor si sa rezolvam aceasta problema intr-un mod elegant, intr-un mod eficient. Nu vor exista situatii in care, in timpul orelor de vizitare a adaposturilor, de catre persoane care doresc sa vada, sa adopte sau sa viziteze, sa nu li se permita accesul. Nici nu intra cine vrea, cum vrea, cand vrea, nici nu i se poate interzice unei persoane fizice sau juridice sa intre in adapost pur si simplu, daca vrea sa se uite.”, a declarat primarul Gabriel Boriga.
(Pola Pospielszalska la Targoviste)

Victoria Eisermann a postat un videoclip pe pagina sa de facebook, precum si un scurt mesaj referitor la vizita in Targoviste.


“Dimineata epica pentru ingerii k-9. Am avut o conferinta de presa cu primarul Targovistei, Gabriel Boriga care a promis imbunatatiri majore in cazul cainilordin adaposturile publice, caini ce vor fi tratati ca si oamenii. Sa speram ca asta se intampla! L-am convins sa poarte chiar si o insigna a organizatiei ingerilor K-9. Vom reveni in curand sa verificam progresul acestui adapost. “ (Victoria Eisermann)In conferinta de presa, primarul Gabriel Boriga a mai declarat ca Primaria incearca sa mareasca numarul adoptiilor interne si internationale si urmareste sterilizarea si ciparea tuturor animalelor fara stapan de pe raza municipiului. De asemenea,  a facut un apel la institutia politiei, atat cea locala cat si nationala, sa acorde o mai mare atentie cazurilor de abandon a animalelor din provincie pe raza municipiului Targoviste.
Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">