23/09/2021

ALDE DAMBOVITA: Listele pentru Senat si Camera Deputatilor vor contine doar oameni valorosi

alde

Deoarece in ultima vreme s-au tot facut supozitii in ceea ce priveste lista candidatilor ALDE Dambovita pentru alegerile parlamentarte din luna Decembrie 2016, doresc sa precizez ca vom așeza pe listele pentru Senat și Camera Deputaților oameni valoroși, care să pună umărul la problemele reale ale cetățenilor, se arata in comunicatul de presa semnat de Presedintele Executiv ALDE Dambovita, Ionel PETRE.

Ne dorim să intrăm în Parlamentul României prin forțele proprii și să obținem un scor mai mare decât cel de la locale. Tocmai de aceea vom așeza pe listele pentru Senat și Camera Deputaților oameni cunoscuți, valoroși, care să cunoasca si sa pună umărul la rezolvarea problemelor mari ale cetățenilor. Dorințele celor aleși trebuie să fie aceleași cu dorințele populației. În mod cat se poate de realist ne vom analiza adevarata valoare si ne vom mobiliza si motiva intreaga echipa. Nu putem ignora faptul ca la Dambovita, pe landa PSD si PNL avem si alte partide care doresc sa ajunga in parlament insa noi ne dorim sa ne consolidam pozitia si vom face ca atat cel care se situeaza pe primul cat si cel de pe ultimul loc pe lista de candidati sa faca campanie la fel. Avem o strategie care creste responsabilitatea tuturor membrilor, fie ca se afla in municipiu, oras sau in oricare dintre localitatile judetului.
Cred ca cei care conduc partidul sunt personalitati marcante in politica romaneasca, cu rezultate deosebite in mandatele de ministri in diferite ministere sau de prim ministru in cazul copresedintelui Calin Popescu Tariceanu, astfel incat sa ajute partidul si sa demonstreze ca suntem cu totii capabili si bine intentionati de bunul mers al societatii.
Cred ca, atat la nivel national cat si la nivel local, vom obtine un procent de 9-10 %, pentru a avea mai multi parlamentari si pentru a forma un guvern solid care sa rezolve multe dintre problemele cu care ne confruntam acum. Exemplu: zero absortie fonduri europene pentru 2014-2020.
Listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare se vor definitiva si vor fi prezentate in conferintea de presa la sfarsitul lunii Septembrie,  inceputul lunii Octombrie.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share