Alege să te bucuri de un auz sănătos, cu protezarea auditivă de la Clarfon

Auzul este unul dintre cele mai importante simțuri pe care un om, fără îndoială, le poate avea. În lipsa sa, întreaga noastră viață ar avea de suferit în relația cu cei dragi. Chiar dacă consideri că acest simț funcționează optim, pe măsură ce înaintezi în vârstă, auzul se poate degrada.

Evident că pierderea auzului, denumită hipoacuzie nu este deloc un lucru plăcut, dar nu trebuie să ne panicăm, ci trebuie să găsim remedii. Evoluția dispozitivelor medicale ne-a adus în mod cert mult mai aproape de a auzi perfect. Alterarea funcției auditive produce tulburări în orientarea pacientului în mediul înconjurător, dar mai ales dificultăți de comunicare cu semenii.

Pentru adulți, hipoacuzia reprezintă un lucru neplăcut, în cazul copiilor, pierderea de auz de la o vârstă fragedă influențează profund și grav formarea intelectuală și psihologică a copilului. La Clarfon, cu mic cu mare, poți să îți testezi auzul direct la audioprotezist.

Există o variantă mult mai simplă, să mergi la audioprotezist pentru a realiza o audiogramă care te va ajuta să știi dacă auzul tău funcționează perfect. În cazul în care sunt necesare alte investigații, specialiștii Clarfon oferă soluții pentru o viață mult mai ușoară.

Dacă trebuie folosit un aparat auditiv, Clarfon îți propune mai multe modele, fiind partener cu doi producători renumiți de aparate auditive: Hansaton și Unitron, ambii membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluții de auz.

Protezarea auditivă, este mai mult decât necesară, doar așa auzul tău va fi mult mai sănătos iar riscul de a se degrada, scade.

Clarfon este locul în care găsești întotdeauna soluțiile personalizate de care ai nevoie pentru a-ți remedia problemele de auz.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share