30/11/2021

Alege-ți o Carieră Altfel. Fii Profesor Pentru România. Înscrie-te până pe 15 Martie!

De ce să fii învăţător sau profesor?

Intră într-un program transformațional: pentru tine, pentru copii, pentru educația din România.

Contribui la transformarea educației și a societății românești

Învățătorii și profesorii Teach for Romania sunt sprijiniţi de către organizația noastră să devină lideri transformaționali în educaţia din România, pe întreaga durata a programului, dar și după aceea, prin intermediul rețelei de alumni atât la nivel național, cât și internațional.

2 ani de predare într-o comunitate vulnerabilă din România

Acces la cea mai mare comunitate în educație și leadership

Experiența Teach for Romania îți propulsează traiectoria profesională

Pe perioada celor 2 ani în Teach for Romania, suntem alături de tine și investim în pregătirea ta profesională, pentru ca tu să devii cel mai bun lider transformațional în educație!

Vei avea acces la un program de dezvoltare unic în România, echivalent cu un MBA la o universitate internațională reprezentativă, precum University of Cambridge. Lideri seniori din cele mai prestigioase companii din România te vor ajuta, în regim one-to-one, să îţi dezvolţi o viziune de carieră şi obiective de dezvoltare profesională, în cadrul unui program de coaching realizat în funcție de valorile și nevoile tale.

Prin intermediul rețelei de companii partenere ale Teach for Romania, vei avea acces la programe de internship în cele mai prestigioase organizații din lume în timpul vacanțelor de vara și, pe întreg parcursul anului, vei putea interacționa cu lideri din mediile de business, educație și ONG.

Inscriere si mai multe detalii pe teachforromania.org

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share