Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ALEGERI 2016 – PSD Dâmbovița reclamă comportamentul agresiv al contracandidaților

constantin ana

În acest moment la sediul PSD Dambovița din Tărgoviște are loc o conferință de presă susținută de vicepreședintele Cornel Ștefan, alături de Constantin Ana, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Pucioasa, Daniel Oprea, candidatul la Primăria Vlădeni si Dorinel Soare, primarul comunei Niculești.

Cornel Stefan: “Am avut acțiuni de lansare la Sotânga, Doicești, Aninoasa și Răzvad.”

Vicepreședintele PSD a menționat că este păcat ca în 2016 primarul orașului Fieni să nu aibă niciun proiect european propus.

”Domnul Budoiu intimidează contracandidații și îi recomand să se limiteze la atribuțiile legale”, a mai declarat Cornel Stefan

În conferința de presă a luat cuvântul și Constantin Ana, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Pucioasa.

“Mă rog la Dumnezeu să se finalizeze proiectul condus execrabil de Bădau, pentru că altfel vom primi o corecție de 377 milioane. Poliția comunitară o folosește pe post de cameramani și fotografi personali.”

Daniel Oprea, candidatul la Primăria Vlădeni a fost prezent pentru prima dată în fața jurnaliștilor și a exprimat căteva puncte din oferta electorală.

Printre priorități se află infrastructura, rețeaua de apă și extindere a rețelei de gaze. De asemenea, domnul Oprea și-a menționat intențiile pe zona socială, educație, cultură dar si asistență socială.

Primarul comunei Niculești a amendat la rândul său, comportamentul agresiv al contracandidaților și acțiunile unora dintre ei, care sunt dincolo de limita legii. “Nu denigrez pe nimeni, fiindcă pot proba cu martori cum folosesc amenințările și nu m-ar mira ca în ultimele zile să recurgă si la mite electorale.”

niculesti

Comandat de PSD DAMBOVITA

REALIZAT DE ASOCIATIA GOLD MUSIC, B-dul. Independentei, Bl.A1, Sc.B, AP.29, Targoviste, Jud. Dambovita, CUI 25983240

Cod mandatar 21160002

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">