Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alex Munteanu şi Dorin Codrea, la final de contract

Mijlocaşii Alexandru Munteanu şi Dorin Codrea şi-au încheiat la data de 30 iunie raporturile contractuale cu Politehnica Timişoara.

Alexandru Munteanu (33 ani) s-a alăturat Politehnicii în urmă cu aproape un an şi jumătate, în februarie 2019. Mijlocaşul dreapta originar din Mediaş a înregistrat 28 de selecţii în alb-violet la nivelul Ligii 2, cărora se adaugă alte două apariţii în Cupa României. În cea din urmă competiţie a reuşit să puncteze pentru clubul nostru, într-un memorabil 3-1 în fief-ul celor de la FCU Craiova.

Dorin Marian Codrea (24 ani) a revenit la echipa noastră în urmă cu un an şi jumătate, sub formă de împrumut de la ACS Poli. În această a două perioadă la Politehnica, mijlocaşul central a totalizat 30 de jocuri, dintre care 28 în campionatul Ligii 2. A marcat totodată trei goluri în campionat, toate în sezonul 2020-21. Prima sa perioadă la echipa noastră a fost între anii 2013-16 (în L4 şi L3).

Le mulţumim lui Alex şi Dorin pentru aportul adus la rezultatele Politehnicii şi le dorim succes în următoarele provocări!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share