Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alexandru Iorga, PSD Găești: A venit timpul să incetam sa ne comportăm ca și cum bugetul local este propria noastră pușculiță de campanie

Alexandru Iorga, candidatul PSD Dâmbovița pentru Primăria orașului Găești susține că deși există o coaliție PSD-PNL și la alegerile europarlamentare listele sunt comune, la Găești nu există ”nicio înțelegere”. Mai mult, liderul social democrat spune că viziunile de dezvoltare sunt total diferite de cele ale liberalilor.

”În timp ce noi ne dorim un oraș aerisit, cu lucrări de calitate, cu proiecte mari și utile si cu servicii puse în slujba oamenilor, vechea administrație continuă să ignore nevoile reale ale comunității locale și să acționeze neproductiv.”

În ultima perioadă, Alexandru Iorga a reușit să convingă mai mulți ”oameni valoroși” să i se alăture în demersul său de a ajunge să conducă destinele orașului Găești. Astfel, medici, profesori, arhitecți, ingineri sau specialiști în administrație, au înțeles că orașul ”are nevoie de schimbări profunde”.

Alexandru Iorga: PSD va lupta pentru a câștiga detașat atât funcția de primar, cât și majoritatea în Consiliul Local

„Cred foarte mult că valoarea unei organizații politice stă în echipa pe care reușește sa o construiască. Organizația PSD Găești a atras, în ultimele luni, oameni valorosi , din toate domeniile de activitate. Acest lucru garantează că suntem determinați să lucrăm intr-un mod nou și modern în slujba găeștenilor. Trăim intr-o perioadă în care resursele financiare sunt accesibile și este necesar doar să știm ce să facem cu ele. Pornind de la reformarea principalelor servicii pentru gaesteni, respectiv sănătatea, educația și administrația locală, și pana la regândirea infrastructurii rutiere și de utilități, toate se află pe lista noastră de priorități. Avem nevoie, în Găești, de medici care pot lucra cu noua aparatură și care se pot îngriji de sănătatea cetățenilor, de o administrație capabilă sa absoarbă resurse financiare, de specialiști care să regândească zona de centru, astfel încât aceasta să arate european. Toate sunt posibile și accesibile pentru găeșteni și toate vor fi realizate sub administrația Partidului Social Democrat”, a explicat Alexandru Iorga.

Candidatul pentru funcția de primar al orașului Găești a atras atenția asupra faptului că actual primar folosește resursele din taxele și impozitele găeștenilor pentru a-și spori capitalul de imagine iar bugetul local este pe post de ”pușculiță de campanie”.

”A venit timpul să incetam sa ne comportăm ca și cum bugetul local este propria noastră pușculiță de campanie. Primarul încă în funcție al Găeștiului consideră că este normal să folosească resursele din taxele și impozitele găeștenilor pentru a-și spori capitalul de imagine. Și mă refer aici la mii de flori cumpărate din bugetul local de 8 martie, la spectacole și la acțiuni sociale cu impact electoral. Aceasta este cu adevărat lipsă de respect față de oamenii care trăiesc și muncesc cinstit în Găești, iar aceste practici trebuie să înceteze”, a mai precizat Alexandru Iorga.

Citește și:

Alexandru Iorga: Centura orașului Găești devine realitate, un proiect așteptat de 20 de ani

Alexandru Iorga, PSD Găești: Nu vin la conducerea Primăriei ca să ma răzbun pe cineva, ci ca să construiesc alături de oameni

Distribuie acest articol Oficial Media
Share