23/09/2021

Alin Marina, consilierul primarului municipiului Târgoviște, a demisonat din PSD. De ce este o lovitură pentru organizația dâmbovițeană?

Unul dintre cei mai devotați membri ai social-democraților dâmbovițeni, un idealist convins și implicat în tot ce înseamnă media, comunicare, spațiu online și în general promovarea imaginii PSD Dâmbovița, lasă organizația într-un con de umbră. Alin Marina, consilierul primarului municipiului Târgoviște, a demisonat din PSD.

Cunoscut ca principal promotor online al PSD Dâmbovița, Alin Marina, un apropiat al lui Victor Ponta și consilier al acestuia în perioada în care a fost președintele PSD și premier al României, astăzi nu se mai regăsește în acțiunile inițiate de către partidul în care a activat zece ani.

”Stilul dictatorial de conducere, impunerea legii tăcerii și promovarea mediocrității, cât mai ales executarea sângeroasă a oricărei persoane care ar îndrăzni să comunice realitatea de la firul ierbii, despre adevăratele probleme pe care românii le au…”, acestea sunt doar o parte din motivele pe care consilierul personal al primarului Daniel Cristian Stan le-a menționat pe pagina sa de facebook.

Pentru cine a lucrat în media, cine a studiat sociologia comunicării, știe foarte clar că poți să te desparți de multe într-o afacere sau într-un partid, dar niciodată de cel care se ocupă de animarea acțiunilor, de diseminarea imaginii unui brand sau curent. Asta este ca și cum ți-ai schimba sigla.

Alin Marina se întoarce alături de cel care i-a fost șef la Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu și aduce cu el toată logistica publicitară, baza de date pe care a strâns-o în ultimii ani -este vorba mai ales de mediul online fără de care niciun brand nu există.

O lovitură dură pentru PSD Dâmbovița și un pas uriaș pentru PRO România. Din surse neoficiale se pare ca Alin Marina va reveni cu atribuții de consultant online al lui Victor Ponta si Coordonator Național PRO România online.

Alin Marina:

”După aproape un deceniu în care am crescut în acest partid, dar după o perioadă neagră care parcă nu se mai încheie, în urma unor îndelungi analize, am luat decizia de a părăsi Partidul Social Democrat și a mă alătura, asemenea multor camarazi și continuând politica de stânga în care cred mai mult decât oricând, formațiunii PRO România.

Motivele sunt multe și complexe, însă ele conduc la aceeași cauză despre care discutăm de mult vreme pe ascuns, majoritatea covârșitoare a membrilor activi – Regimul Dragnea & Co. – prin stilul dictatorial de conducere, impunerea legii tăcerii și promovarea mediocrității, cât mai ales executarea sângeroasă a oricărei persoane care ar îndrăzni să comunice realitatea de la firul ierbii, despre adevăratele probleme pe care românii le au și soluțiile așteptate. Am asistat cu toții, în ultimele luni, la umflarea până la refuz a cultului personalității unui bișnițar mediocru ajuns prin jocuri subterane la cârma celui mai mare partid politic din România, partid pe care l-a deturnat de la scopul său natural, doar pentru a-și soluționa problemele personale.

După tentative eșuate de acaparare a Justiției, după două guverne răsturnate de partidul care le-a învestit în primă instanță, după un Referendum Național eșuat din lipsă de asumare, veni momentul judecății forului executiv al partidului, în cadrul căruia câțiva temerari și-au asumat o poziție critică. În locul unor dialoguri și analize rezonabile, au urmat sacrificii ritualice ale fiecărui membru al grupului de inițiativă (care nu și-a reconsiderat peste noapte poziția). Și poate cea mai spectaculoasă execuție a fost a senatorului Adrian Țuțuianu, liderul uneia dintre filialele aflate în top 3 național, a cărui judecată am urmărit-o cu toții șocați – un mini-serial produs în laboratoarele din Kiseleff, cu material cules din teren, prelucrat și livrat organelor de presă prietene ale Regimului pentru a fi bine fezandat înaintea ordinului de decapitare.

Astăzi, la câteva luni după excluderea din partid, filiala se vede acaparată fix de gruparea bănuită în trecut de manevre oneroase. Doamna de plumb a politicii dâmbovițene a descălecat la Târgoviște și își impune rând pe rând slugile credincioase în posturi-cheie, mercenari care în urmă cu nici un an înjurau de zor PSD-ul și ai lui lideri, conspirau împotriva noastră și ne amenințau la fiecare pas. Peste noapte, mânați de nețârmurita dragoste pentru acest județ și locuitorii săi, lupii s-au tranformat în oi blânde și ascultătoare, toate aflate la comanda întâiului ciobănaș, numit de mamica peste imaș…

Respectul pe care îl port pentru Victor Ponta, calificat de foarte multă lume drept cel mai bun premier din ultimii 30 de ani, mă determină în alegerea acestui nou drum alături de oameni valoroși cu care am mai lucrat și de care niciodată nu m-am dezis, în ciuda ordinelor sosite pe linia scurtă.

Plec, așadar, înarmat cu aceleași idealuri care m-au făcut să mă alătur PSD, însă care în timp au fost lepădate de conducerea teleormănistă a formațiunii. Râmân credincios aceluiași set de principii și valori ale social-democrației, în singurul partid care mai reprezintă în țara noastră interesele celor mulți – PRO România!”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share