Amenajarea casei cu vopsea decorativă

Datorită vopselelor decorative, se pot crea diverse efecte decorative pe pereți. Pot fi plate și structurale, lucioase și mate, uniforme sau cu texturi și culori suprapuse. Cu ajutorul lor, poți schimba interiorul cu puțin efort. Farmecul subtil al vopselelor decorative delicate este apreciat mai ales de susținătorii interioarelor foarte elegante.

vopsea decorativă

Vopsele decorative – de ce sunt speciale?

Spre deosebire de emulsiile obișnuite, vopselele decorative necesită tehnici și instrumente adecvate de aplicare. Multe dintre ele au propria textură, dar caracterul lor decorativ este dezvăluit numai după aplicarea corectă. Pasta cu o structură ușor granulată poate fi aplicată pe perete ca un singur strat sau cu valuri ușor conturate, ceea ce îi va sublinia și mai mult stilul.

Spatule adecvate, role, perii, cârpe și chiar … mâini. Toate acestea pot face interiorul tău individual și unic cu ajutorul unei vopsele selectate în mod corespunzător și un pic de creativitate. Altfel spus, vopseaua decorativă poate fi aplicată doar de către profesioniști, atât datorită structurii speciale, cât și datorită procedurilor de pregătire a pereților, folosirea amorselor și a substraturilor, aplicarea vopselei, ceruitul și multe altele. Cei mai buni profesioniști de pe piață sunt cei de la Delaruj Zidibaci https://www.delaruj.ro/contact.

Merită să folosești vopsea decorativă?

Decorarea interioară cu vopsele structurale este recomandată persoanelor care doresc să adauge un plus de lux și eleganță apartamentului lor. După ce alegi tipul de vopsea și te gândești la efectul pe care vrei să-l obții, folosind serviciile de amenajare de pe https://www.delaruj.ro/servicii-de-amenajare, interiorul se va dovedi cu adevărat interesant.

Poți alege între diferite tipuri de vopsea decorativă, precum vopsea cu efect de marmură(stucco), cu efect metalizat, cu efect de beton, cu efect de var sau cu glet structurat, trebuie să decizi care sunt camerele unde vrei să o aplici .

  • Amenajarea living-ului cu vopsea decorativă

Îți dorești să schimbi aspectul living-ului, dar totuși ții la fiecare piesă de mobilier și decorațiune de acolo? Atunci soluția este foarte simplă – vopseaua decorativă.

În living, merită să o aplici pe peretele din spatele canapelei, acolo unde, de obicei, nu există mai mult de un tablou sau peretele pe care se află televizorul. Sau de ce nu, peretele în dreptul căruia se află colțul tău de lectură.

Ca și nuanță poți alege fie să maximizezi o culoare deja existentă, să folosești opusul culorii dominante sau să te inspiri ținând cont de preferințele tale personale.

  • Amenajarea dormitorului cu vopsea decorativă

Dacă vrei să schimbi aspectul dormitorului tău fără prea mult efort, merită să folosești vopsea decorativă și astfel vei pune în valoare întregul spațiu. Și nici nu trebuie să o folosești pentru toți pereții, ci unul este suficient, de obicei acela care se află în spatele patului.

Verifică lista de tarife pe https://www.delaruj.ro/tarife-delaruj și alege acea culoare sau efect special care va contribui semnificativ la aspectul final și va reuși să scoată din monotonie orice spațiu.

Vopseaua decorativă este cea mai bună soluție pentru a-ți personaliza locuința și pentru a schimba întreaga atmosferă din interior.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share