31/10/2020

Amenințări în politica târgovișteană

Amenințările și jignirile nu vor reduce PNL Târgoviște la tăcere – Comunicat de Presă

Ca urmare a jignirilor aduse în spațiul public unor membrii ai grupului liberal din Consiliul Local, dar și a amenințărilor adresate direct președintelui organizației, dl. Cotinescu Aurelian, din partea conducerii Primăriei, PNL Târgoviște face următoarele precizări :

Respectând tradiția și eleganța specifice liberalilor, rămânem adepții unui dialog civilizat cu toate forțele politice și reamintim că în comunitățile cu pretenții de normalitate, politica se face doar în campania electorală, după alegeri se face administrație publică.

Cu precizarea că este apanajul  dar și obligația opozitiei politice de a semnala și  eventual de a corecta unele derapaje ale puterii, în limita bunului simt și cu respectarea adevărului, considerăm de neînteles atacurile tot mai dese, care trădează o nervozitate crescândă din partea conducerii Primăriei.

Acest fapt ne determină să spunem răspicat, fără echivoc că politica liberală n-a făcut-o și n-o va face PSD, cu atât mai puțin, prin exponenții vremelnici de la Târgoviște

Este dreptul nostru de a ne exprima public, de a prezenta targoviștenilor situația reală a orașului nostru, de a ne prezenta ideile și proiectele fără a depăsi cum spuneam mai devreme limitele decenței în limbaj și  obligatoriu prin oglindirea realității.

În consecintă, PNL Targoviste va continua să fie vocea acelor cetățeni nemulțumiți de starea economică și socială a orașului, care nu acceptă transformarea administrației publice locale într-o afacere de partid.

În ceea ce privește vinovații de degradarea limbajului politic la nivel local și autorii amenințărilor, vor trebui să conștientizeze că membri tinerei echipe  a PNL Târgoviște n-au deprins și nici nu vor accepta vreodată politica „ghioceilor”.

Nu am pornit pe acest drum nici pentru câștiguri materiale și nici pentru a face blaturi. Adversarii noștri politici vremelnici la putere, trebuie sa înțeleagă și ca s-a dus vremea hrebenciucilor și cozmâncilor, care aproape că reușiseră să reinstaureze dictatura.

Societatea a evoluat, oamenii au alte așteptări și nu mai sunt dispuși să digere circul ieftin cu mesajele presărate cu amenințări si invective.

Președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share