23/09/2021

Andrei Plumb – Cine tace, consimte!

Pentru că relația domnului Andrei Plumb cu presa locală este una discretă spre inexistentă, ieri, 12 septembrie 2019, la sediul PSD Dâmbovița, vicepreședintele organizației județene a încercat să schimbe strategia de consimțire prin tăcere.

Andrei Plumb

Slab, prost, dezastruos sfătuit

Oricine cunoaște sintagma latină ”qui tacet, consentire” știe că domnul Andrei Plumb a pierdut capital de imagine atât pentru domnia sa cât și pentru organizația la conducerea căreia se află, alegând ”să fie de acord” prin tăcere. Cu ce să fie de acord? Cu orice. De apreciat că în ceasul al doisprezecelea, acum când imperiul PSD se împrăștie în patru zări, Andrei Plumb a ținut să lămurească mai multe aspecte din relațiile politice interne.

Relații referitoare la (ne)conflictele cu deputatul Corneliu Ștefan, cu primarul Cristian Stan, cu organizația PSD Târgoviște și cu unii primari – alții decât cei prezenți în sală, le deduceți din declarațiile domniei sale.

Așteptăm o mai bună comunicare cu presa, așteptăm să ne înșelăm că PSD își cântă ultima strofă. Ar fi păcat pentru politica românească să piardă un pol de stânga atât de puternic, chiar și doar pentru 5-10 ani…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share