Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ANUL 2017- LA RĂSCRUCE DE DRUMURI

“ La rascruce de drumuri “ este definitia energetica a anului universal 1 (anul 2017 )  ce cere fiecarui neam, fiecarei persoane, sa se ghideze dupa propria lor intuitie si intelepciune, sa creada in unicitatea lor, in vointa si abilitatile lor, sa stea pe cont propriu, sa se concentreze pe interesele si scopurile unui nou inceput si ar fi bine sa nu pierdem aceasta alinire la startul unui nou ciclu universal; altfel, ne vom invarti in cerc asteptand urmatorul start. Trebuie sa incercam sa ne stapanim impulsivitatea, ego-ul, aroganta. Nu trebuie uitat ca 1 este pionerul care nu se teme de abordarile neconventionale si de un stil de viata benefic celor multi, care se tem sa mearga in viata altfel decat este scris, transcris, limitat, indicat.

In afara de voia divina nu exista voie libera, ci numai ursita! De aceea omul isi determina viitorul din cele vesnice. Sarcina cu care omul revine pe Pamant se numeste karma, iar implinirea armonica pe care o poate realiza se numeste Darma. Pretutindeni unde vom vedea fenomenele variate ale Universului, vom gasi ca drumul Evolutiei este o spirala. Fiecare spirala este un ciclu, fiecare ciclu misca pe cel care urmeaza tot asa cum spiralele din spirale sunt continue; fiecare ciclu este inflorirea acelora care l-au precedat si la randul sau prepara conditiile celui care va urma.

Anul 2016 are din punct de vedere numerologic o vibratie universala 1 (2+0+1+7=10=1+0=1), este o vibratie masculina ce induce curaj, respect, onoare, responsabilitate si un mare simt al dreptatii. Vibratia 1 chiar nu poate asista la propagarea nedreptatii fara a se implica si fara a face ceva pentru indreptarea lucrurilor. Nu trebuie uitat ca vibratia 1 este destul de agresiva si o forta puternica care nu permite nimanui sa-i limiteze potentialul, da deoparte obstacolele sau pur si simplu trece prin ele. Chiar daca este o vibratie complexa, 1 tinde sa fie simplu si direct in abordarea vietii, are capacitatea de a separa binele de rau si nu isi pierde energia pe idei abstracte care nu conduc nicaieri.

1 este un numar divin prin excelenta, este Creatorul ce se creeaza vesnic pe sine, continand totul si totul incepe de aici, de la unitate. Este o vibratie de centru  ce se  gaseste peste tot, indivizibil si necesar, este ideea aliantei dintre Dumnezeu si om, a fuziunii dintre ratiune si credinta. Numarul 1 reprezinta “inceputuri de toate felurile”, este asociat cu inteligenta creativa a Universului, cu sfera, cu  Soarele, ca un principiu absolut al tuturor lucrurilor. In tarot, 1 este asociat cu  Magicianul.

Anul 2017 prin vibratia 1 indeamna la o existenta mai satisfacatoare prin recunoasterea noului potential, prin schimbari si noi inceputuri . Daca anul 2016 a fost un an de vibratie 9 – “SFARSITURI KARMICE, NU ISPITITI SOARTA, NU FORTATI NOROCUL…SE FACE CURATENIE…..” , un adevarat an de curatenie la toate nivelurile, acuma, energia proaspata a lui 1 pregateste un nou ciclu universal de 9 ani, deci anul 2017 este startul unei noi etape de dezvoltare, da  tonul unor noi interese, experiente, scopuri si intelegeri despre viata. Avem nevoie de curaj pentru schimbarile vitale pe care le vom face, vom invata mai mult despre independenta atat la nivel personal cat si la nivel de tara, lumea in care traim, despre originalitate, despre incredere in fiecare dintre noi si in neamul nostru. Toate situatiile, experientele anului 2017 vor cere o impletire a sentimentelor noastre profunde, mintea noastra unica si o nevoie de libertate. Este nevoie sa dezvoltam un simt realist al propriei valori, ceea ce incepem in acest an universal va stabili cursul urmatorilor noua ani. Prin acceptarea si iertarea trecutului, devenim constienti de cine suntem cu adevarat, asa, universul ne gaseste pregatiti pentru darurile pe care le are pentru noi. Cine sta sa se uite in permanenta la trecut, cine ramane agatat de trecut, sta cu spatele la usa deschisa de univers, si chiar nu se poate bucura de oportunitatile oferite. Pot aparea indoieli legate de convingerile personale, atitudinele personale, rolul unor oameni in viata noastra, dar daca vom analiza cu atentie aceste lucruri, vom sti instinctiv ca a sosit timpul sa aducem ceva nou in viata noastra, sa schimbam rutinele si tot ceea ce stagneaza in viata noastra. Probleme pot aparea atata timp cat ne opunem la tot ce este nou si care incearca sa dea o nuanta de prospetime vietii noastre, asa ca, flexibilitatea poate fi un atu in acest an ce ne ajuta sa vedem directia noua neasteptata.  Vibratia 1 nu crede in relatii care constrang, de aceea, anul 2017 poate da o definitie revolutionara relatiilor, in care partenerii stiu sa se respecte reciproc si nu judeca si critica fiecare miscare. Multi oameni vor deveni mai increzatori in fortele proprii si va fi mai usor sa renunte la cei care incearca sa ii controleze, sa le critice planurile, visele. Increderea este un sentiment natural care vine prin acceptarea realitatii, a propriei valori. In multe situatii, daca viata noastra trebuie sa aiba alt drum, atunci modificarile vor fi facute chiar daca continuam sa ne legam de anumiti oameni, anumite locuri.

Cu 1, incepe orice manifestare, astfel, vibratia anului 2017 favorizeaza schimbarile in bine, daca va doriti un nou loc de munca, o casa noua, o afacere personala, un curs nou, o relatie noua stabila, atunci, faceti-le in acest an. Noul an dominat de vibratia 1 ( celelelte vibratii 2, 7, fac tot ce pot pentru a indeplini cerintele lui 1) aduce claritate, curaj, auto-motivare. Fiti gata pentru schimbari majore, intuitia va conduce spre proiecte noi. Este un an al marilor viziuni,  fiecare om, popor, chiar si planeta noastra pamant-casa noastra, primesc in dar o energie proaspata benefica unui ciclu nou de noua ani pe o treapta superioara. Avem sprijinul universului pentru a depasi toate ciclurile anterioare de crestere si pentru a incepe sa reinventam viata noastra, din aceasta stare extinsa, orice  experienta noua are un potential de crestere enorma. Si in relatii, aceasta vibratie da tonul unor noi inceputuri dar pe termen lung. Chiar daca este posibil sa fie nevoie de unele clarificari cu cineva, o relatie poate trece la un nivel superior sau se poate rupe. Daca aveti nevoie de ajutor, acest an 2017 prin vibratia universala 1 poate fi un protector deosebit si un partener pe care poti sa te bizui.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">