22/09/2021

Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău

În momentul actual, peste 5% din populația lumii suferă de pierdereaauzului, repectiv 466 de milioane de persoane de pe întreg globul.  Se estimează că 34 de milioane dintre aceştia sunt copii.

Cauzele care contribuie la această afecțiune sunt extrem de numeroase. Pentru că în cele mai multe cazuri, pierderea auzului se realizează gradual, pacientul amână realizarea unei audiograme până când este prea târziu, poate chiar la surditate.

Acum este momentul perfect în care să îți testezi acuitatea auzului. Chiar dacă auzul nu mai funcționează la cotele maxime, acest lucru poate fi remediat. Este extrem de important să previi o degradare bruscă a auzului tău. Salvându-ți auzul, îți asiguri fericirea.

Echipa Clarfon este alături de tine și te ajută să găsești cele mai bune soluții de protecție sau de punere în valoare a capacității auzului. Este important să cunoști faptul că problematica tulburărilor de auz este destul de extinsă.

Se estimează că până în 2050, peste 900 de milioane de oameni vor suferi de pierderea auzului.

60% dintre copiii cu deficienţe de auz prezintă cauze care pot fi prevenite 1 miliarde de tineri (12-35 de ani) prezintă risc de pierdere auzului ca urmare a expunerii la zgomote puternice. Persoanele cu probleme de auz pot beneficia de tratament când depistarea este precoce – există dispozitive de auz, implanturi cohleare şi alte dispozitive.

Clarfon îți prezintă noul aparat Stiline. Prietenos cu natura, perfect pentru a avea un auz sănătos, noul Stiline G6 cu senzor de mișcare integrat recunoaște automat peste 120 de situații auditive diferite. Acest lucru asigură utilizatorilor cea mai bună experiență auditivă, iar reglarea setărilor are loc în câteva secunde, complet automat.

Fără grija bateriilor și prietenos cu mediul, cu designul inovator și încărcătorul de călătorie la îndemână, care permite utilizatorului să încarce complet aparatul auditiv de trei ori noul Stiline G6 asigură purtătorului flexibilitate și independență în mișcare. Încărcătorul poate fi încărcat fără contact folosind noua tehnologie Qi.

Mai multe funcții precum Bluetooth și controlul prin intermediul aplicației Audio Service oferă o valoare adăugată deosebită. Și întrucât noua Stiline este alegerea elegantă pentru toți cei care apreciază designul și funcționalitatea completă, există o gamă de cinci versiuni bicolore exclusive.

Testează acum în orice cabinet Clarfon noul Stiline G6, alegerea inteligentă în orice situație! https://www.clarfon.ro/aparat-auditiv-stiline-g6/

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share