Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Apel la solidaritate în vederea susținerii valorilor gimnasticii românești

Luna decembrie este luna cadourilor și în același timp luna în care companiile plătesc impozitul pe profit. Firmele au posibilitatea să redirecționeze prin donații 20% din acesta.
“Mulțumim presei pentru mediatizarea apelului la solidaritate în vederea susținerii valorilor gimnasticii românești. Rezultatele excepționale reușite de tânăra echipă de gimnastică feminină, prin calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024, impun necesitatea asigurării unor condiții de pregătire superioare celor existente în România, similare cu cele ale echipelor cu care vom concura. Între ANS, COSR și FRG există comunicare și un parteneriat solid, toți făcând eforturi în aceeași direcție, într-o perioadă în care sportul este subfinanțat, dar necesitățile federației sunt mult mai mari,  decât fondurile asigurate.
Contribuțiile partenerilor și sponsorilor noștri se direcționează cu prioritate pentru pregătirea componenților celor șase  echipe naționale (seniori și juniori) ale celor trei discipline din cadrul FR Gimnastică (gimnastică artistică feminină, gimnastică artistică masculină, gimnastică aerobică), incluzând și organizarea și participarea la competiții naționale și internaționale, precum și o serie de acțiuni destinate efortului de redresare al gimnasticii la nivel național”a transmis Carmencita Constantin, Președintele Federației Române de Gimnastică.
Apelul FR Gimnastică este adresat către mediul economic din România, care are la îndemână mecanismul de susținere și care înțelege că sportivii noștri și comunitatea gimnasticii românești au nevoie de susținere pe termen lung, de predictibilitate financiară, în completarea fondurilor guvernamentale .
FR Gimnastică reiterează apelul de parteneriat pentru efortul de reconstrucție al gimnasticii românești.
Prin mecanismul de 20%, companiile pot contribui la succesul sportivilor români, iar întreaga suma e deductibilă fiscal.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">