Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Aplauze interminabile la MOSCOVA pentru producția Teatrului Tony Bulandra

dumitru-acrisLa Moscova, aplauze interminabile pentru producția Teatrului Tony Bulandra. Frumosul nebun, Dumitru Acriș, a ridicat sala în picioare cu rolul de ”one man show” din Hitler in love, spectacol pus în scenă de cunoscutul regizor Suren Shahverdyan.

”Trei rânduri de aplauze ce nu se mai sfârșeau. O să vă pun la dispoziție înregistrarea. A fost un mare succes -și unde?la Moscova! Am fost rugat să mai rămân dar nu am putut, fiindcă aveam de pregătit festivalul Crizantema de Aur… Sper să vadă și autoritățile locale ce mare mesager cultural are în acest moment orașul Târgoviște.”, ne-a declarat, imediat după întoarcerea de la Moscova, domnul Mc Ranin, managerul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște.

În data de 10 octombrie, montarea regizorului Suren Shahverdyan, Hitler in Love, a fost invitată să participe la Festivalul Internațional de Monodrame SOLO, din Moscova, Rusia. Creat în 2008, acest festival a găzduit artiști de prestigiu și este considerat unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru din Rusia și din lume.

 

Spectacolul Hitler in love, productie a teatrului târgovistean, a fost jucat pe marile scene ale lumii și continuă să fie invitat cu un deosebit succes la public. După producerea în 2008, la Teatrul Tony Bulandra, piesa a urcat pe scene precum: Trabzon (Turcia), Praga (Cehia), Cairo (Egipt), Erevan (Armenia), Berlin și Stutgart (Germania), Shanghai (China(, Moscova (Rusia) și lista poate continua.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share