Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ASO CROMSTEEL și NIMET vor forma profesional 82 de elevi ai Liceului ”Nicolae Ciorănescu” din Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat astăzi două contracte privind formarea profesională prin învățământul dual a unui număr de 82 de elevi.
Un prim contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, ASO CROMSTEEL S.A. și Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 26 de elevi în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “operator la mașini cu comandă numerică” și formarea profesională a 26 de elevi, în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “mecanic utilaje și instalații în industrie”.
Cel de-al doilea contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, SC NIMET SRL și Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 30 de elevi în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “operator la mașini cu comandă numerică”.
📚 Elevii vor beneficia de bursă lunară precum si de alte forme de sprijin material din partea companiilor amintite, urmănd să ia o opțiune serioasă în vederea angajării după absolvire.
sursa: Daniel Cristian Stan, pagina de facebook
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">