Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște a încheiat cantonamentul din Munții Bucegi

Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște a încheiat cantonamentul din Munții Bucegi. Datorită tehnologiei am fost în fiecare zi în legătură directă cu președintele clubului, domnul Marius Mihai Marin. Pe finalul săptămânii am primit de la domnia sa câteva punctări binevenite legate de acest fenomen sportiv, precum și despre deplasarea în inima Bucegilor.

Oficial Media: La ce rezultate vă așteptați după aceste zile petrecute la altitudine.

Marius Mihai Marin: Majoritatea dintre cei care se îndreaptă spre artele marțiale s-au confruntat cu situații dificile în stradă, atacuri cărora nu au știut să le facă față. Noi aici am lucrat cu toți cei prezenți în cantonament, diverse exerciții tactice de luptă de stradă în regim de stress.

OM: Cum ati îmbinat antrenamentul cu relaxarea?

MMM: Mă bucur ca la un asemenea cantonament îți cunoști mai bine elevii, socializezi împreună cu ei și te distrezi în aceeași măsură. Sigur că de antrenat o facem și la sala din Târgoviște, dar aici avem în plus o zi întreagă în care ne descoperim tot felul de calități, de abilități și în general comportamentul de zi cu zi. O experiență pe care dorim să o repetăm.

OM: Ce competiție se apropie și ce așteptări aveți în perioada imediat următoare?

MMM: Pentru noi se apropie campionatele mondiale din China  și cele din Italia, competiții la care am vrea să participăm și anul acesta dacă găsim finanțare. Fiecare își dorește să urce cât mai sus pe podium, nu de dragul laudelor sau al unei diplome, ci pentru că medalia este atestarea că ai muncit bine, că ai depus effort și că ești cu mult mai pregătit decât alți competitori din țară și din lume.

OM: Cu ce a venit în plus terenul denivelat, panta, mișcarea la altitudine?

MMM:  Antrenamentul la altitudine și în natură este bun tocmai pentru că te pune față în față cu realitatea din viață. Nu mai ești pe tatami, nu e totul plat ca să te miști fără grijă. În plus de asta, se dezvoltă capacitatea respiratorie și se uită de grijile din oraș. Un fel de refugiu și repaoas dincolo de agitația și poluarea urbană.

OM: Dacă doriți să transmiteți un mesaj prin intermediul Oficial Media…

MMM:  Mulțumesc celor prezenți la acest cantonament pe care -deși nu a fost ușor-  l-a suportat fiecare din buzunarul propriu. Aștept toți doritorii să învețe arte marțiale de calitate în sala noastră și  să ni se alăture în următoarele cantonamente ale Asociației Club Sportiv Marin Marius Mihai Martial Arts Târgoviște.

VEZI Video

 

Cantonament în Munții Bucegi pentru practicanții și simpatizanții Artelor Marțiale

Cantonament în Munții Bucegi pentru practicanții și simpatizanții Artelor Marțiale. Una dintre cele mai performante școli de Wushu Kung fu vă așteaptă alături de echipă timp de patru zile. Un program More…

Aur pentru elevii antrenați de Marius Mihai Marin

Rezultate fabuloase la Wushu pentru târgoviștenii antrenați de Marius Mihai Marin. Sâmbătă, 10 august 2019, la Sala Polivalentă din București s-a desfășurat Campionatul Național de Wushu kung fu Sanshou More…

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share