ATENȚIE: O NOUĂ METODĂ DE ÎNȘELĂCIUNE ȘI FURT!

 În data de 11.05.2021, în jurul orei 10:30, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o vânzătoare care a reclamat faptul că, în timp ce se afla în incinta magazinului al cărei angajată este, un bărbat a intrat în magazin și i-a spus că are nevoie să îi schimbe bancnote de valoare mică,  în bancnote de valoare mare (pe care a motivat că ar fi trebuit să le dea „unor doctori”). Femeia a scos din poșetă 4 bancnote de 100 lei, iar respectivul a numărat în prezența sa mai multe bancnote a câte 10 lei și i-a înmânat 380 lei. Văzând că suma nu este întreagă, femeia i-a comunicat acest aspect, bărbatul a luat din nou banii, i-a numărat, a mai scos din buzunar încă două bancnote a căte 10 lei fiecare, și, într-un moment de neatenție al vânzătoarei, i-a înmânat doar 260 de lei, iar femeia i-a dat 400 de lei. Întrucât se mai aflau și alte persoane în magazin, femeia nu a fost atentă, iar bărbatul a părăsit magazinul.
În cauză, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt şi au reuşit să identifice un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj-
Napoca, bănuit de comiterea faptei, față de care au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.
Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea dispunerii măsurilor legale.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share