Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Au fost finalizate lucrările care au vizat turnarea celor 3 straturi de asfalt pe Calea București

Vineri seara au fost finalizate lucrările care au vizat turnarea celor 3 straturi de asfalt pe Calea București, principala calea de acces în Târgoviște dinspre capitala României, a precizat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
”Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Au fost intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, a fost refăcută canalizarea pluvială și au fost sistematizate intersecțiile.
 Urmează marcajele rutiere, realizarea racordurilor cu străzile adiacente și intervențiile la spațiile verzi. Totodată, în dreptul benzinăriei, în locul trecerii de pietoni, va fi construită o pasarelă pietonală”, a mai adăugat edilul.
 Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin