Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Aurelian Cotinescu, candidat PNL la funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Partidul Național Liberal, Organizația din Târgoviște, avându-l ca și președinte pe Aurelian Cotinescu și candidat la funcția de primar, și-a depus candidaturile pentru alegerile din 27 septembrie. Alături de colegii din organizație, candidați pentru Consiliul Local Municipal, Aurelian Cotinescu a declarat că Târgoviștea are nevoie de o schimbare, de transparență în utilizarea banului public și de atragerea unor investitori importanți care să aducă orașul la un grad de dezvoltare mai mare. Acesta a mai spus că ”am rămas cu mult în urmă” față de alte orașe din România care au utilizat resursele într-un mod corect, eficient și în folosul comunității.

Citește și:

Lista de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște

Aurelian Cotinescu, candidat PNL la Primăria Municipiului Târgoviște:

Suntem o echipă tânără, dinamică și care a reușit să obțină performanță în alegerile care au fost în anul trecut, o echipă care a reușit să bată PSD-ul în ultimele trei rânduri de alegeri. Cred că este momentul unei schimbări cu adevărat la nivelul orașului, cred că este momentul să redezvoltăm Cetatea și să reașezăm lucrurile într-o normalitate. Din păcate trăim într-un oraș care a pierdut foarte mulți bani în toți acești ultimi 5 ani de zile. În timp ce alții s-au dezvoltat foarte mult, vedem cum Târgoviștea s-a depopulat și și-a pierdut forța economică. Și-a pierdut din păcate și perspectivele de a reuși să dea locuitorilor cu adevărat speranța unei vieți mai bune.

De aceea noi, organizația liberală, ne propunem să câștigăm aceste alegeri și să reașezăm Primăria Târgoviște, administrația locală într-o normalitate. Astfel încât pentru transparență, într-o cheltuire reală și economică a banilor publici, să reușim să dezvoltăm orașul. Trebuie să atragem investitori importanți, trebuie să creăm un mediu investițional, trebuie să creăm cu adevărat un mediu în învățământ, astfel încât copiii noștri să reușească să-și formeze cu adevărat o perspectivă de viață și un viitor aici în Târgoviște. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”

Imagini de la conferința de presă:

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin