Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Aurelian Cotinescu despre propunerea PNL pentru Primăria Târgoviște la alegerile din 2024

Aurelian Cotinescu, secretar general al PNL Dâmbovița, a declarat că anul următor va fi unul dificil și aglomerat, din punct de vedere electoral și este important să gestioneze bine organizațiile.

Lucrăm la întărirea celor 89 de organizații, găsirea unor candidați potriviți, sondaje de opinie, cântărim atent fiecare situație zonală, fiecare organizație. Cred că în acest moment organizația liberală dâmbovițeană este pe drumul cel bun, au venit și mulți oameni noi, oameni care au credibilitate și un cuvânt de spus în comunitățile din care fac parte. La nivelul organizației, am reușit să atragem oameni care să se implice în organizarea zonală, să meargă în fiecare localitate și să gasească soluțiile potrivite. Anul următor va fi unul dificil și aglomerat, din punct de vedere electoral și este important să gestionăm bine organizațiile. Sunt modificări pe care le facem din mers, acolo unde nu a existat performanță facem schimbări, acolo unde există performanță oferim toată susținerea în teritoriu.

Avem și oameni noi, oameni de calitate, care au dorit să ni se alăture. De la PRO Romania sau PMP dacă sunt persoane cu o capacitate electorală, bună vizibilitate, datoria noastră este să-i apropiem de PNL, dacă sunt oameni foarte buni, bineînțeles pot fi și candidați susținuți de PNL. Avem interes față de oricare persoană bine pregătită, bine poziționat. Și cu USR avem o relație corectă, atât timp cât poziționarea lor în CL este corectă și onestă. Dacă atitudinea lor nu este corectă, așa cum s-a mai întâmplat, atunci nu putem colabora bine”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, la Ripostapenet.

Propunerea PNL pentru Primăria Târgoviște:

„Noi, în PNL, avem mulți oameni de calitate. Dan Alexandru Tică este un om cu pregătire, s-a născut în acest oraș, aici locuiește, își dorește dezvoltarea orașului, este implicat în toate activitățile. Are o bună vizibilitate și recunoaștere la nivel de oraș. Integritatea este evidentă, iar cariera profesională este impecabilă. De aceea, are toată susținerea noastră. La nivel de județ, avem mai multe variante în calcul. Este important să analizăm situația pentru a definitiva alegerea”.

Dan Alexandru Tică, inspector școlar adjunct și consilier municipal PNL:

„Cred că din punct de vedere profesional am avut o creștere sănătoasă, am fost profesor de educație fizică și sport titular, director adjunct la Școala „Paul Bănică” din Târgoviște timp de doi ani de zile, au urmat trei ani în care am fost director general al Școlii „Paul Bănică” din Târgoviște, un an am fost inspector școlar pe domeniul Educație fizică și Sport, apoi inspector școlar pentru management educațional în cadrul IȘJ Dâmbovița, iar de un an și o lună sunt inspector școlar general adjunct. Politic, am o vechime de peste 15 ani, timp în care am fost și membru, vicepreședinte, prim vicepreședinte, consilier municipal. Cred că pot accede către o astfel de funcție. Deocamdată, avem acțiuni pe care le desfășurăm, vom vedea, mai avem timp pentru a definitiva. Am sprijinul întregului colectiv al PNL Dâmbovița”.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share