Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„Avem cu toții obligația de a nu uita eroii și Istoria noastră!”

După ce în perioada 28-30 noiembrie, a participat, la Chișinău, la cea de-a 14-a reuniune a Comisiei Parlamentare de Asociere UE-Moldova, unde a avut întâlniri cu președintele Maia Sandu, premierul Dorin Răcean și președintele Parlamentului, Igor Grosu- europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, a fost prezentă pe 1 decembrie, la Alba Iulia, la manifestările organizate, de oficialitățile locale, cu ocazia Zilei Naționale a României.
E urodeputatul Maria Grapini a transmis milioanelor de români, din interiorul și afara granițelor țării, un emoționant mesaj:
” Sunt mândră că sunt româncă, că reprezint România în Parlamentul European și cred în nevoia de patriotism autentic.
Întâlnirea și discuțiile cu oamenii timp de două zile la Alba Iulia,  mi-au dat o doză suplimentară de optimism. Românii vor să fie ascultați și vor să fie reprezentați de omeni care iubesc oamenii și care luptă pentru ei. Ca om politic,  nu am avut niciodată vreo teamă să merg printre oameni și să mă opresc,  să vorbesc cu ei!
Oamenii vor FAPTE nu VORBE!
Cred, de asemenea, că avem, cu toții, obligația de a nu uita eroii și istoria noastră!
Avem datoria morală să păstrăm unitatea și suveranitatea statului român, să luptăm pentru România. Trebuie să respectăm valorile românești, să le promovăm și să le transmitem generațiilor viitoare.
Prin Unitate, Solidaritate și implicare, putem să facem România respectată în lume!
1 Decembrie, zi istorică, devenită Ziua noastră Națională este, de asemenea, un prilej de a-i onora pe cei care au înfăptuit Marea Unire, de a le mulțumi și a le fi recunoscători pentru lupta lor pentru unitate, înfăptuirea năzuințelor și visului tuturor românilor!
România are nevoie de fapte care să ne unească, care ne fac solidari și responsabili!
La mulți ani, dragi români!
La multi ani, România!”!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">