Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

“Avem un moral bun, dar trebuie să fim atenţi”

Narcis Marina - FC Aninoasa
Narcis Marina – FC Aninoasa

FC Aninoasa este pregătită să obţină o nouă victorie în campionatul Ligii a 3-a, după ce în etapa trecută a reuşit să câştige cu Urban Titu.

Jucătorii echipei din localitatea de lângă Târgovişte îşi doresc toată zestrea de puncte cu Concordia Chiaj a II. . “Ne așteaptă un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului și pentru a arăta că victoria de la Titu nu a fost una întâmplătoare. Avem un moral bun pentru acest joc, dar trebuie să fim foarte atenți cu ilfovenii. Va trebui să tratăm meciul cu multă responsabilitate. Vrem o victorie și pentru suporterii noștri deoarece nu mai avem multe meciuri pe teren propriu în acest campionat. Sper să vină cât mai multă lume la stadion și să plece fericită acasă”, a declarat Narcis Marina.

Ionuţ Maican: “Suntem obligaţi să fim peste Chiajna II”

“Pentru noi este important să câștigăm jocul cu Chiajna II. Trebuie să ne mobilizăm pentru a ne îndeplini obiectivul cu ilfovenii. Avem nevoie de toate punctele cu Concordia II după ce l-a ultimul meci de pe teren propriu am suferit o înfrângere dureroasă. Nu ne permitem pași greșiți în acest joc. Avem un moral bun după succesul de la Titu și suntem obligați, pe teren, să fim peste Chiajna II. Un rezultat pozitiv obținut cu ilfovenii ne menține în primele cinci locuri din serie, adică acolo unde ne dorim să încheiem campionatul. Sperăm ca de această dată să avem lângă noi mai mulți suporteri. Cu ajutorul lor putem învinge Chiajna II”, a spus şi Ionuţ Maican.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">