BABEL FAST, program 12 iunie 2022: Spectacole Coreea de Sud, Italia, Belgia și România

Babel Fast a început deja de două zile iar ritmul evenimentelor crește cu intensitate. Pentru cei care vor să se aventureze într-un maraton cultural, programul Babel este unul divers, astfel încât iubitorii de cultură, de teatru, de arte plastice, filme și carte, își vor regăsi cu siguranță oaze de relaxare în cele 10 zile de festival.

Astăzi ne vom bucura de producții artistice din Târgoviște (Teatrul Tony Bulandra), din Cluj-Napoca (Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai), Belgia (mișcarea scenică: Jordi L. Vidal, Jordi L. Vidal Company, Bruxelles),  Coreea de Sud (Compania de Teatru Profesionist „Sae Buyk”, Daejeon) și Italia ( Incomica, Eccentrici Dadarò).

Așa cum a precizat și Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, Babel Fast are ca ținte, armonia și fericirea, ”este un loc al prieteniei și al bunăstării spirituale”, unde artele poartă un dialog și formează o comuniune. Așadar, în artă totul este posibil, la fel ca și în viață, iar după doi ani de separare și distanțare socială, o astfel de manifestație sub o formă incluzivă, așa cum este BABEL, nu face decât să ne redea speranța și încrederea că lumea poate fi un loc mai bun datorită fiecăruia dintre noi.

Vă invităm și astăzi la o nouă zi BABEL!

Babel Fast, program 12 iunie

11:00 Foaier TTB, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)

11:00 Piața Mihai ViteazulTeatrul la cutie, happening teatral pentru copii, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște; 1h

12:00Sala OglinzilorMetoda de acțiune prin studiu în crearea rolului după K. Stanislavski, workshop Dumitru Acriș; 3h

16:00 Foaier TTB, Florica Ichim și istoria unui proiect cultural unic – revista Teatrul azi, comemorare și lansare de carte susținute de Ioana Anghel și Irina Zlotea; 1h

17:00 Sala Studio TTB, Beckett, Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, România; 1h

17:30 Centrul VechiLet`s Babel up this town!, happening muzical cu Cvartetul Babel50 min.

18:00 Foaier TTBVernisajal Salonului de Artă Babel, sculptor Decebal Crăciun20 min.

18:30 Foaier Cinematograf Independența, Tegument de Radu Dinulescu, lansare de carte, moderator prof. Ionuț Cristache; 30min.

19:00 Cinematograf Independența, Lumea e bine făcută – Partea a 2-a Europa, regia: Tudor Chirilă, film documentar de lung-metraj; 1h 15 min.

20:00 Piața Mihai ViteazulOoups!, mișcarea scenică: Jordi L. Vidal, Jordi L. Vidal Company, Bruxelles, Belgia; 55 min.

20:30 Sala Mare TTB, San Chak: Viața și povestea de dragoste a lui Sin Chae HO, regia: Sunduck Han, Compania de Teatru Profesionist „Sae Buyk”, Daejeon, Coreea de Sud; 1h 30 min.

21:30 Piața Mihai ViteazulIncomica, Eccentrici Dadarò, regia: primul spectator Mario Gumina, Caronno Pertusella, Italia; 50 min.

23:00 Clubul FiordClubul Festivalului

Distribuie acest articol Oficial Media
Share